Ekonomi

Finansbank'tan SSK, Bağ-kur emeklisine kampanya! Geri ödemesiz 9 bin TL destek!

Emeklilere bayramdan sonra yeni müjdeler gelecek. 9000 TL’lik ek ödemeler yapılacak. Ödemelerden banka kartı olan emekli vatandaşlar yararlanacak. İşte tüm detaylar…En düşük emekli maaşının artırılması ile birlikte vatandaşların morali düzelmişti

Milyonlarca emekli RRamazan Bayramından önce almış oldukları müjde ile birlikte bayramı şenlik havasında geçirdi. En düşük emekli maaşının artırılması ile birlikte vatandaşların morali düzelmişti. İlk önce zamlı maaşlar sonrasında da bayram ikramiyeleri emeklilerin hesaplarına yatırıldı. Bu defa yeni müjdeli haber bankalardan geldi.

Emeklilere 9000 TL ek ödeme verilecek

Emeklilere bayramdan önce arka arkaya ödemeler yapılmıştı. İlk önce en düşük emekli maaşı 7500 TL yükseltilmiş sonrasında bayram ikramiyesi ve bayram harçlıkları verilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamış olduğu düzenlemeler ile birlikte vatandaşların yüzünü güldürdü. Bu ücretler Ramazan Bayramı’ndan hemen önce hesaplara yatırıldı. Emeklilerin maaşlarını da yaşanan güncellemeler ile birlikte bankalarda harekete geçti. Finansbank 9000 TL’lik karşılıksız şartsız promosyon ödemesi yapacak. Konu ile ilgili tüm ayrıntılar belli oldu.

Bayramdan sonra karşılıksız ödeme verilecek

Emekli maaş alanlara ilgilendiren bir duyuru yayınlandı. Finansbank bayramdan sonra banka kartı olan emeklilere 9000 TL nakit desteği sağlayacak. Bu ödeme karşılıksız olacak. Finansbank’ın yapmış olduğu açıklamaya göre 7500 TL ve üzerinde maaş alan emekliler başvuru yapabilecek. Son başvuru tarihi ise 30 Nisan 2023 olarak belirlendi. Bu tarihten sonra kampanyaya katılım sağlanamayacak.

Banka promosyon verecek

Finansbank yapmış olduğum kampanya ile birlikte emeklilere promosyon verileceğini açıkladı. Finansbank güncel emekli promosyon avantajlarından yararlanmak isteyen emeklilerin maaş aldığı hesaplarını Finansbank üzerine taşımaları şartı ile 9000 TL’lik promosyon verecek. Tek şart üç yıl boyunca o bankadan maaş alınacağına dair söz verilmesi oldu. Finansbank nakit de senin yanında ayrıca uygun faiz oranları ile kredi desteği de sağlayacak.

Maaşını Finansbank üzerine taşıyan maaş müşterisi emeklilere ücretsiz şekilde havale ve EFT ayrıcalık tanınacak. Emekli maaş müşterisi olan tüm Finansbank emekli maaşı müşterileri bu avantajlardan faydalanacak. Kampanya ile ilgili tüm detaylar Finansbank resmî web sitesi üzerinden duyuruldu.

İş Bankası resmen çıldırdı. Yaptıklarına acil olarak bakın

O bankadan flaş hamle! şartları sağlayan herkese Peşin 5 bin TL veriyor! 

Faizsiz evlilik kredisini kimler alabilir? Evlilik kredisi alabilmek için yaş kredisi var mı?