Konut

Fıratpen ahşap pencereye yeniden can verdi!

Fıratpen, ahşap desenli pencereleri, toplumun bütün kesimlerinin ulaşabileceği hale dönüştürdü

Fıratpen, PVC pencere pazarında daha yüksek maliyetlerle üretilip, yüksek fiyatlarla pazara sunulan ahşap desenli pencereleri, toplumun bütün kesimlerinin ulaşabileceği hale dönüştürdü. Fıratpen Profil Pazarlama Müdürü M.Erdal Karakaş, yaptıkları çalışmalarla bu ürünün tüketimini daha demokratik hale getirdiklerini belirtti.

Fıratpen olarak, ahşap desenli pencereyi çok daha uygun fiyat ve uygun vadelerle pazara sunduklarını dile getiren Fıratpen Profil Pazarlama Müdürü M.Erdal Karakaş, "PVC pencere pazarında üretim yeteneğinden dolayı kıt olan ve daha yüksek maliyetlerle üretilip, yüksek fiyatlarla pazara sunulan ahşap desenli pencereler, kıt ve yetersiz olmaktan çıkarılmış, toplumun bütün kesimlerinin bu ürüne ulaşabilmeleri sağlanmıştır. Yaptığımız özverili çalışmalarla tüketim daha demokratik bir hale getirilmiştir" diye konuştu.

Nitelikli pencere
Karakaş, sözlerini şöyle sürdürdü:"Hiç kuşkusuz tüketiciler, satın alacakları ürünlerde beklentilerinin karşılanmasını isterler. Dayatmacı ürün satışından ziyade; isteğe, beğeniye ve beklentiye, yani kişiye özel üretime de Fıratpen önem vermekte, nitelikli pencere olarak tanımlanan bazı ürünlerimizi de pazara daha uygun fiyatlarla sunmaktadır. Üretim tekniği açısından daha maliyetli ve daha fazla zaman alan Pivot, Katlanır Pencere, Kepenk, Wolsvagen (Otomatik Sürme) gibi ürünlerimiz de bayilerimizde ve satış mağazalarımızda tüketicilerin beğenisine sunulmuştur"
Hürriyet -PVC