Kent Haberleri

Fırladı! Gümüş yatırımcısının günlük kazancı yüzde 5'i geçti! Elinde 1 gram bile gümüş olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları yükselişe geçti. Gümüşün yatırımcısına kazancı günlük  yüzde 5'i geçti. Yatırımcılar hemen güncel gümüş fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları 2 Kasım 2022. Elinde gümüş olan yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken, gümüş yukarı yönlü  hareket etmeye başladı

Milyonlarca gümüş yatırımcısını beklediği yükselişler gelmeye başladı. Elinde gümüş olan yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken, gümüş yukarı yönlü  hareket etmeye başladı.

Gümüş fiyatlarının günlük kazancı yüzde 5'i geçerken yatırımcıların yüzü gülmeye başladı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? Gümüş alış satış fiyatı ne kadar oldu? İşte 2 Kasım 2022 gümüş fiyatları.
 

ELİNDE GÜMÜŞ OLAN YATIIRMCILAR ÇABUK BAKIN

Yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını merak ediyor. Gümüş fiyatları bugün 11,78 TL, satış fiyatı 12,25 TL seviyesinden güne başladı. Gümüşün ons fiyatı 19,72 dolardan işlem görüyor.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

Bugün piyasaların gözü açıklanacak olan FED faiz kararında. FED faiz kararı sonrasında gümüş fiyatlarının kaderi doların yönünü bağlı. Doların düşüşe geçmesi ile, gümüş yükselişe geçecek.

Gümüş ve altın ile ilgili açıklama yapan Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ''Yeni rekorlar görebiliriz” diyerek herkesi şaşkına çevirdi.  Altın ve gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmelerine devam eden Memiş şunları söyledi: Memiş açıklamasına “Altının ons fiyatı ekim ayını da baskılı kapattı. Fed toplantısına kadar da baskı sürecek.”

Memiş piyasalarda sıkışmaların devam edeceğini belirterek “Gram altın TL 990-994 lira aralığında. 950-1050 lira aralığına sıkıştığını görüyoruz. 950 aşağıda destek 1038 lira yukarı direnç konumunda.” dedi.

Öte yandan “Kısa yoldan para kazanırız hayaliyle beklenti içinde olanlar var. Yanlış hamle, bu seviyelerden satıp altta alırım düşüncesindeyseniz yanlış.” sözleriyle de yatırımı olanları uyardı.

FED'DEN 75 BAZ PUAN ARTIŞI BEKLENİYOR

Bugün saat 21.00’de açıklanacak FOMC toplantısında Fed’in 75 baz puanlık faiz artışı yapması bekleniyor. 

Son haftalarda gıda fiyatlarında yeniden yükseliş olması ve kışa yaklaşıldıkça enerji ihtiyacının artması enflasyonun da yüksek kalmasına neden oluyor. Fed’in enflasyonu düşürme politikasında kararlılık mesajı vermesi öngörülüyor.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna cevap İslam Memiş'ten geldi

''10 gram gümüş alınmalı'' diyen İslam Memiş uyardı! Mutlaka yapın