01 / 05 / 2024

Fixus Yapı Unigarden’da hafriyat çalışmaları hızla devam ediyor!

Fixus Yapı Unigarden’da hafriyat çalışmaları hızla devam ediyor!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

İçinde açık otopark alanı, eğlence merkezi, oyun alanı, market, kafe ve restorantlardan oluşan AVM’nin yer aldığı Fixus Yapı Unigarden ’la siz de hayallerinizi hayata geçirin!



Fixus Yapı imzasını taşıyan Sakarya Unigarden’da, toplam 850 adet  konut  1 AVM yer alacak . Harfiyat çalışmalarının başladığı ve hızla devam ettiği proje, 4 etapdan oluşurken, ön satışların yapıldğı 1.etap dairelerinin teslimatı  2016 Mart sonu yapılacak. 


Türkiye’nin en büyük eğtim kentlerinden biri olan Sakarya üniversitesinin tam kalbinde, 46 dönüm alan üzerinde inşa edilecek olan Unigarden,  Sakarya’nın en büyük ve en nitelikli projesidir. Sakarya Üniversitesine yürüme mesafesinde olan Unigarden’ın, Sakarya şehir merkezine 10, Otogar'a 15 ve İzmit'e  sadece 20 dakika uzaklıktaki ayrıcalıklı konumu, yatırımcı için önemli bir tercih nedenidir.


Fixus Yapı Unigarden’da hafriyat çalışmaları hızla devam ediyor!


Yatırımcıların gözde projeleri arasında yerini alan  Unigarden  Şehrin tüm olanakları yanıbaşınızdayken, muhteşem manzarası, eşşiz konumuyla size bambaşka bir fırsat vaad ediyor. 


Sınırlı sayıda ön satış avantajlarından yararlanmanız için elinizi çabuk tutun!


Unigarden Satış Ofisi:  

444 61 54

www.fixusyapi.com


projeye sor



Geri Dön