05 / 05 / 2024

Fiyapı 2011 yılında 5 projesini teslim edecek!

Fiyapı 2011 yılında 5 projesini teslim edecek!

2008 senesinin 11"inci ayında ekonomik fiyata kaliteli konut konseptini başlatan Fiyapı, bu konsepti tamamen bırakıyor..Bu konseptte 9 proje başlatan Fiyapı, 3 projesini teslim etti



2008 senesinin 11"inci ayında ekonomik fiyata kaliteli konut konseptini başlatan Fiyapı, bu konsepti tamamen bırakıyor..Bu konseptte 9 proje başlatan Fiyapı, 3 projesini teslim etti..kalan altı projenin 5"ini 2011 yılında   kalan bir projeyi de 2012 yılında teslim ederek müşterilerine olan sorumluluğunu tamamen yerine getirmiş olacak..

FİYAPI UYGUN FİYATA KALİTELİ KONUT YAPILABİLECEĞİNİ KANITLADI..
Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan""uygun fiyata kaliteli konut konseptini başlattığımızda inasanlar bu fiyatlara bu kalitede konutların yapılmasının mümkün olamayacağını çok yoğun bir şekilde iddia ettiler.. Biz ise yaptığımız işin ne olduğunu bilen ve sorumlulukların bilincinde bir firma olarak, bu fiyatlara da kaliteli konutlar yapılabiceğini herkese gösterdik""dedi..
Fiyapı, uygun fiyata kaliteli konut konseptinde başlattığı 9 projeden   233 daireli Fi-Yaka Sancaktepe 100 daireli ,Fiyaka Tuzla 1 ve Fi-Yaka Esenşehir projesinde de 242 daireyi teslim etti..inşaatı devam eden 238 dairelik Fi-Yaka Tuzla 2, 270 dairelik Fi-Yaka Tuzla 3 Mart ayında, 1044 konutluk Fi-Life Ağustos ayında, 1725 dairelik Fi-Tower ve 576 dairelik Fi-Yaka Gebze projesi de Eylül ayında teslim edilecek.. 3 bin 160 dairelik Fi-Side projesi ise 2012 Mayıs ayında teslim edecek..
Fiyapı tüm projelerini zamanında , birçoğunu da zamanından önce teslim edip tüm sorumluluklarını eksiksiz yerine getirerek müşterilerinin duyduğu güveni birkez daha perçinlemiş olacak..
Fiyapı,8260 ailenin teslimden sonraki sorumluluğunu da Fi-Plus şirketi ile yerine getirecek...Fi-plus şirekti projelerde sağlıklı hizmet verilebilmesi için Fiyapı"ya inanan ve Fiyapı ile birlikte yürüyen müşterileriyle her zaman birlikte olacak..
Uygun fiyata kaliteli konut konseptinde 8 bin 260 konut inşa eden Fiyapı, bu dairelerden   6 bin 510 tanesini sattı..Kalan 1750 dairenin satışı da Haziran ayına kadar tamamlanmış olacak..
Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan""biz bu konseptle inşaat sektörüne cok ciddi heyecan ve hareket kattığımıza inanıyorum.onlarca inşaat firmasına öncülük ederek onbinlerce insanın hayal edemeyeceği rakamlara ev almasına sebep olduk. sektöre ciddi anlamda hizmet ettiğimize ve fiyapı"nın bu misyonu başarıyla tamamladığına inanıyorum.."" diye konuştu..

FİYAPI BUNDAN SONRA SEKTÖRE YENİ HEYECANLAR VE KONSEPTLER GETİRECEK¦
Fikret İnan,""Fiyapı bundan sonra sektöre yeni heyecanlar katacak konseptler çıkaracak..Bunun ilki de yine Türkiye"de ilk kez bizim hayata geçireceğimiz lüks konut markası Richa olacak..Bize güvenip daire alan müşterilerimize   Fiyapı"nın Fiyapı olmasına katkıda bulundukları için sonsuz teşekkürlerimi bir borç olarak görüyorum"" dedi..
Fiyapı önümüzdeki günlerde Richa markasıyla İstanbul ,  Ankara  ve  İzmir  başta olmak üzere, yaklaşık 10   ilde   lüks konut zincirini   başlatacak..


Geri Dön