01 / 07 / 2024

Fiyapı 3 projede erken teslime hazırlanıyor!

Fiyapı 3 projede erken teslime hazırlanıyor!

Türkiye"de ucuz konut dendiğinde ilk akla gelen firmalardan olan Fiyapı, 3 projede 3 aylık erken teslime hazırlanırken diğer yandan 6 projede peşinatını veren 3 bin kişiye de tapularını dağıtıyor



Türkiye"de ˜ucuz konut" alanında birden fazla projede faaliyet gösteren Fiyapı, 3 projesini taahhüt ettiği tarihten 3 ay önce teslim etmek üzere hazırlık yapıyor. Firma 6 projede de peşinatı ödeyen 3 bin müşteriye tapularını verirken, Fi-Yaka Tuzla 2, Fi-Yaka Gebze ve Fi-Tower"da sözleşmede yer alan tarihlerden üç ay önce konutların teslim edileceği açıkladı.

Konutları sahiplerine söz verdikleri tarihten üç ay önce teslim edeceklerini belirten Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, her zaman müşterilerine verdikleri sözün arkasında durduklarını dile getirdi. Fi-Yaka Tuzla 2, Fi-Yaka Gebze ve Fi-Tower projelerinde erken teslimat için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten İnan, buna ek olarak diğer 6 projede peşinatı ödeyenlere tapularını teslim edeceklerini belirtti. İnan, œDaha önce konut tutarının yarısını ödeyen müşterilere tapu veriliyordu. Uygulamayı değiştirerek peşinatı veren müşterilerimize tapularını teslim edeceğiz. Fi-Tower, Fi-Side, Fi-Yaka Esenşehir, Fi-Yaka Tuzla 2, Fi-Yaka Tuzla 3 ve Fi-Yaka Gebze projelerinde peşinatını ödeyen toplam 3 bin kişiye tapularını dağıtacağız diye konuştu.

KUTULAR
Fİ-TOWER:
33"er katlı 2 kuleden oluşan Fi-Tower, 54 ve 60 metrekare 1+1, 110 metrekare 2+1, olmak üzere 1725 konuttan oluşuyor. Kaba inşaatının tamamı bu yılsonuna kadar tamamlanacak olan proje de yüzde 30"luk kısmının ince işleri de tamamlanmış olacak. 2011 Eylül ayında teslim edilmesi taahhüt edilen projenin teslimi 3 ay erkene alınarak 2011 Haziran ayında yapılacak.

Fİ-YAKA TUZLA 2:
Kısa sürede tamamı satılan Fi-Yaka Tuzla 2, 1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam 238 daireden oluşuyor. 2011 Haziran ayında teslim edileceği taahhüt edilen Fi-Yaka Tuzla 2 projesinde teslimler 3 ay öne alınarak 2011 Mart ayında gerçekleştirilecek.

Fİ-YAKA GEBZE:
2010 ağustos ayında inşaatına başlanan 576 konutluk Fi-Yaka Gebze projesinin 5 ayda kaba inşaatı tamamlandı. Taahhüt edilen teslim tarihi 2011 Kasım olan projede de teslimler öne çekilerek 2011 Eylül ayına alındı.

 


Geri Dön