Altın & Dolar

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız! Son olarak yaptığı açıklama ise yürekleri ağza getirdi

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu hem altın hem de dolar ile ilgili yaptığı yorumlarla piyasalarda adı sıkça geçiyor. Son olarak yaptığı açıklama ise yürekleri ağza getirdi. Ramazan Kurtoğlu küreselcilerin yeni dünya düzeninde dehşete düşürecek planlar yaptığını söyleyerek vatandaşları uyardı ve yatırımcılara da ''Fiziki altın alın'' uyarısında bulundu.
 

PARANIZI KORUYUN!

Ramazan Kurtoğlu Yeni dünya düzeninde vatandaşların parasını korumak için tarla ve altına yatırım yapması gerektiğinin altını çizerek, özellikle fiziki altın konusu üzerinde yağunlaştı. 

ALTIN FIRTINASI GELİYOR!

Ramazan Kurtoğlu, Kur Korumalı Mevduat Sistemi'nin artık değişmesi gerekitğini söylyerek,  gerçek kur politikasına dönülmesini belirti. Kurtoğlu ''ben kimseye 'dolar alın' demiyorum. Altın fırtınası geliyor. 2023-2030 yılları arası altının altın çağıdır. Sınırsız para sistemi dünyayı batırdı.'' dedi.
 

FİZİKİ ALTIN ALIN!

Kurtoğlu sınırlı para sisteminin getirilmesinin zorunlu olduğunu ve doların küresel rezerv para birimi olmaktan çıkması ABD için bir savaştan daha tehlikeli durum olarak ortada durduğunu açıkladı.

Tüm bunlardan dolayı da doların ortadan kaldırılma süreci bir savaş sebebi olduğunu belirten Kurtoğlu '' Fiziki altın alın'' dedi. 

Ramazan Kurtoğlu Avuç içi toprağınız varsa ekin. Demin dediğim gibi fiziki altın alın, tahviller yumuşak karındır. Bu yüzden fiziki altın önemlidir. Bankalardaki altının maalesef bir karşılığı yok. diyerek yatırımcıları uyardı.

 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ''bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira oldu? Çeyrek altın ve yarım altın kaç lira?'' soruları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. 

Gram altın fiyatı bugün 1375 lira, çeyrek altın fiyatı 2268 lira, yarım altın fiyatı 4521 lira, tam altın fiyatı ise 9084 liradan işlem görüyor. 

Gram altın 60 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! İslam Memiş son kez açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın!

Altında sert rüzgar! Fırladı! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL? 2 Haziran 2023 canlı altın fiyatları