29 / 04 / 2024

Flamingo Zekeriyaköy'de yüzde 50 peşinatla 18 ay vade!

Flamingo Zekeriyaköy'de yüzde 50 peşinatla 18 ay vade!

Flamingo Zekeriyaköy projesi Makropoli İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Yüzde 50 peşinatla 18 ay vade imkanı sağlanan projenin teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 



Flamingo Zekeriyaköy projesi Makropoli İnşaat imzası taşıyor. Satışların geçtiğimiz aylarda başladığı projede ikiz ve müstakil tripleks villalar bulunuyor.  Arsa alanı 6 bin 300 metrekare olarak belirtilen Flamingo Zekeriyaköy projesinde 24 villa mevcut.

Teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanan Flamingo Zekeriyaköy projesinde yer alan villalar 5,5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Peki Flamingo Zekeriyaköy projesindeki villaların fiyatları ne kadar? Projeden konut sahibi olmak için ne kadar peşinat ödenmesi gerekiyor? İşte merak edilen soruların yanıtları... 

Flamingo Zekeriyaköy de yüzde 50 peşinatla 18 ay vade!

Flamingo Zekeriyaköy projesinde yer alan villaların fiyatları 1 milyon 750 bin dolardan başlıyor. Projeden villa sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinatla 18 ay vade imkanından yararlanabiliyor. 

Flamingo Zekeriyaköy projesinde spor alanları, fitness center, her villaya özel havuz, kapalı otopark, her villaya özel peyzaj, kış bahçesi, her villaya özel depo alanı, lounge alanları, açık ve kapalı çocuk oyun alanı, pilates salonu, misafir bekleme bölümü bulunuyor.
 

Ege Yapı Kekliktepe'de 0 faizle 24 ay vade fırsatı! Teslimler 2025'te!

İstanbul'daki yapı stokunun yüzde 70'i depreme dayanıksız!

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!


Geri Dön