Ekonomi

Flaş ek gelir açıklaması! Emekliye 3.750 lira ödenecek!

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendirecek müjdeli haber geldi. Gelen haberde emeklilere ek gelir verileceği belirtildi. Şubat ayında emeklilerin maaşına ek gelir sağlanacak ve emeklinin gelirinde artış yaşanacak...Bu duyuruda emekliler için ek gelir açıklandı

Ülkemizde milyonlarca emekli için son dakika duyurusu yayınlandı. Bu duyuruda emekliler için ek gelir açıklandı. Şubat ayı için emeklilere maaşlarının yanı sıra gelir elde etme fırsatı verileceği belirtildi. ING Bank tarafından SSK ve BağKur emeklileri için yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. Bu kampanya duyurusu ile emeklilere 3 bin 750 liraya kadar nakit para verileceği bildirildi.

ING Bank tarafından sağlanan kampanyanın detayları şu şekilde:

 


 

3 BİN 750 LİRAYA KADAR EK GELİR

ING Bank tarafından bir duyuru yayınlandı. Bu duyuruda, emekli maaşınızı ING'ye aktararak, maaşınıza bağlı olarak 2.500 TL'ye kadar koşulsuz nakit promosyon kazanabileceğiniz ve emekli maaşı getirenlere 1250 TL'ye kadar ek promosyon verileceği belirtildi.Böylece toplam 3 bin 750 TL nakit verilecek. Bu ödemeden yararlanmak isteyen emeklilerin maaşlarını bankaya taşımaları ve 3 yıl boyunca maaş alma sözü vermeleri gerektiği bildirildi.

Banka tarafından yapılan açıklamanın devamı şu şekilde: “Ayrıca Maaşını ING’ye taşıyan emekliler 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından harcama koşulu olmadan yararlanıyor. Emekli maaşını taşıyanlara, %1,99’dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi ING’de! Üstelik, kredi tahsis ücreti yok!” 

 

NE KADAR ÖDEME YAPILIYOR?

Egehabercom'da yer alan habere göre, banka tarafından yapılan açıklamada ne kadar nakit ödeme yapılacağı da belirtildi. Buna göre yapılan duyuruda “1500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 1.675 TL, 1.500 TL – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arası ise 2.100 TL, 2.500 TL ve üzeri ise 2.500 TL” şeklinde ödeme yapılacağı ifade edildi.

Emekli vatandaşlar kendilerine ek gelir elde etmenin sevinci içerisinde ödemenin verileceği tarihi araştırmaya başladı. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler kampanya ne zaman sona eriyor? sorusunun cevabını araştırıyor...

31 MART SON TARİH

Kampanya 5 Ocak 2022 – 31 Mart 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

DETAYLAR

1 Mart 2020 tarihinden sonra Bankamızın kampanyalarına katılan, yararlanan veya diğer ek promosyon talep eden müşterilerimize 5 Ocak 2022 tarihinden itibaren koşulsuz nakit promosyon verilecek olup, mevcut kampanya iptal edilerek, 2.500 TL'ye kadar nakit promosyon kazanma fırsatı yakalayın.

SSK ve Bağ-kur'luya ek gelir kararı! 5.200 TL cebinizde!

Emeklinin hesabına direkt yatacak! Başvurular başladı!

Emeklinin beklediği açıklama geldi! 1.750 TL hesaplara geçiyor!

Nakit sıkıntısı çeken emeklilere müjde! Maaşa Ek Ödeme Alacaklar!

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Risk almak istemeyen kar satışa yöneldi!

Dolar ve Euro'da son durum!

En güvenli liman olan altın yükseliyor! Son bir haftanın zirvesinde!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?