Ticari

Flatofis Kağıthane 75 milyon dolar yatırımla yükseliyor!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Holding iştiraklerinden Servet GYO, dünya markalarının tercihi yatay ofis trendini Flatofis’ten sonra, şimdi de Kağıthane’ye taşıyor. Flatofis Kağıthane'nin yatırım değeri ise 75 milyon dolar.

İş hayatındaki motivasyonu ve çalışanların mutluluğunu esas alan donatıları, özel toplantı salonları, rezidans hizmetleri, restoranları ve depolama alanlarıyla bilinen ofis binası anlayışını bütünüyle değiştiren Flatofis, Kağıthane’de de birçok şirketin yeni gözde merkezi olacak.

 

Yenilikçi ticari gayrimenkul projeleri ile yatırımlarına devam eden Servet GYO, Türkiye’nin ilk A+  yatay ofisi olarak geliştirdiği Flatofis’i, Kağıthane’de hayata geçiriyor.

 

Flatofis Kağıthane, iş dünyasını dikey ve dar dolayısıyla verimsiz olan plazalardan kurtararak, yatay konseptiyle ferahlık ve maksimum verimlilik sağlayan Flatofis deneyiminin yeni bir örneğini sunacak.

 

Sektöründe lider firmaların yeni tercihi yatay ofisler

 

Samsung, Arzum, Pronet, İnci, Teleperformance, Grupanya, Telecity, Mondi Tire Kutsan gibi sektörlerinde lider olan firmaların tercihi, genel müdürlüklerini Flatofis’e taşımak oldu.

 

Akıllı bina altyapısına sahip olan Flatofis konsepti, güvenlik, enerji yönetimi, havalandırma, iklimlendirme gibi özellikler, açılabilir pencereler ve bol gün ışığıyla çalışanları mutlu ve motive eden modern ofis ortamları sunuyor. Flatofis Kağıthane, bu özgün yaklaşımı devam ettirerek, 8 metre aks aralığı ve 4 metre kat yüksekliği ve maksimum güneş ışığından yararlan mimarisi ile ferah, aydınlık ve çalışanlara huzur veren bir ofis ortamı sağlıyor. 

 

Flatofis, 1.700 metrekareden 15.000 metrekareye kadar kiralama imkanı sunarken,  müstakil kullanıma uygun mimarisiyle bilişimden iletişime, eğitimden sağlığa her sektör için ayrıcalıklı bir çalışma ortamı vaat ediyor. 


www.flatofis.com.tr