02 / 05 / 2024

Flex Office 119 bin TL'den satışa çıktı!

 Flex Office 119 bin TL'den satışa çıktı!

Dumankaya İnşaat İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirdiği 'Flex Office' projesinde satışlara başladı. Home ofis konseptinde 321 üniteden oluşan projede fiyatlar 119 bin TL'den başlıyor.



Dumankaya İnşaat İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirdiği 'Flex Office' projesinde satışlara başladı. Home ofis konseptinde 321 üniteden oluşan projede fiyatlar 119 bin TL'den başlıyor. 100 milyon lira yatırım değeri ile inşa edilecek projede 160 birimi tam tim öncesi sattıklarım söyleyen Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Uğur Dumankaya, "Home ofislerin yüzde 55'ini yabancılar satın aldı. Şu aralar gayrimenkul pazan yabancı satışı ağırlıklı olarak üerliyor" dedi. Projelerinin hem yatırımcıdan hem de ofis kullanıcısından ilgi gördüğünü belirten Dumankaya, "Artık pek çok şirket, şirket binalarım sadece toplantı ve sosyalleşme mekânları olarak kullanıp, evden çalışma düzenine geçiyorlar. Biz de tüketicilerinin beklentilerine yönelik hizmetler sunma misyonumuzla ev ofis konseptimizi hayata geçirdik" dedi. 


GEÇ KALDIK AMA ÇÖZECEĞİZ 

İstanbul'da inşa ettikleri konut projelerinin tesliminde 6 aya varan gecikmeler yaşadıklarım belirten Uğur Dumankaya, "Bizim sistematik hatalarımız nedeniyle evleri zamanında teslim edemedik. Ama mağduriyet yaşatmıyoruz. Ev alanların kirasını ödeyip isteyen alıcının evini iade alıyoruz. Sorunları en kısa sürede çözeceğiz" dedi. 2015 yılında 600 milyon lira ciro hedeflediklerini belirten Dumankaya, yıl içinde Gebze'de 1 milyar lira değerinde bir konut projesi planladıklarını söyledi. Dumankaya, İstanbul Fikirtepe ve Sancaktepe'de de eylül ayında yeni projelerini satışa sunmayı hedeflediklerini ifade etti. 



Hürriyet 


Geri Dön