01 / 05 / 2024

Flora Bahçekent adres bilgileri!

Flora Bahçekent adres bilgileri!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

Flora Bahçekent adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...




Bahçekent Flora Projesi,  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığı ile inşa ediliyor. 


Flora Bahçekent adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.  Flora Bahçekent adres bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


875 adet konuttan meydana gelen  Bahçekent Flora  İstanbul'un Avrupa yakasında Bahçeşehir Hoşdere bölgesinde yükseliyor.


Bahçekent Flora satılık daire tipleri kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor.


Flora Bahçekent daire fiyatları:

Flora Bahçekent fiyatları 145 bin 300 liradan başlangıç gösteriyor.  Bahçekent Flora daire fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Bahçekent Flora teslim tarihi:

Flora Bahçekent teslim tarihi Eylül 2016 olarak planlanıyor. Projede er alan dairelerin alanları 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor.  Bahçekent Flora projesi ödeme planı kapsamında vade farksız 36 ay taksit imkanı sunuluyor. 


Bahçekent Flora Evleri 'nin sosyal imkanları arasında  yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, otopark ,spor alanları, buhar odası,  dinlenme alanları, fitness center, sauna yer alıyor. 


Bahçekent Flora adres bilgileri:

Flora Bahçekent adres bilgileri: Medeniyet Cad. Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Başakşehir, İstanbul


Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/




projeye sor



Geri Dön