28 / 04 / 2024

Florya'ya komşu Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri!

Florya'ya komşu Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri!

Sinpaş tarafından istanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 5 blok olarak inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde toplam 390 konut bulunuyor.



Boulevard Sefaköy projesi Sinpaş imzası ile inşa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği Boulevard Sefaköy, İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçiriliyor. 

Özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde toplam 390 konut yer alıyor. 5 blok olarak yükselen Boulevard Sefaköy projesindeki bloklar 6 ila 7 katlı olarak tasarlandı.

Yatay mimari anlayışıyla inşa edilecek Boulevard Sefaköy  Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde az katlı yaşam sunuluyor. 

Geniş avluları, yeşil bahçeleri, ferah meydanları ile dikkat çeken Boulevard Sefaköy projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

Florya ya komşu Sinpaş Boulevard Sefaköy de özel ödeme seçenekleri!

Konutların dışında çarşı alanlarının da yer aldığı Boulevard Sefaköy projesinde süs havuzu, gölet ve iskelelere de yer veriliyor. 

Boulevard Sefaköy projesindeki 1 oda 1 salon dairelerin alanları 63 metrekareden, 2 oda 1 salon dairelerin alanları 83 metrekareden, 3 oda 1 salon dairelerin alanları 107 metrekareden, 4 oda 1 salon dairelerin alanları ise 178 metrekareden başlıyor. 


Örnek dairenin tamamlandığı Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri sunulurken projede yer alan konutların teslimlerinin ise bu yılın sonunda yapılması planlanıyor.

SİNPAŞ BOULEVARD SEFAKÖY NEREDE?

Sefaköy metrobüs ve metro durağına yürüme mesafesinde yer alan Sinpaş Boulevard Sefaköy projesi E-5’in yanı başında inşa ediliyor. Söz konusu proje ayrıca Basın Ekspres Yolu ve TEM bağlantısına da yakın konumda bulunuyor. 

Web: sinpasboulevard.com
Telefon: 444 1974

Luxera Nevbahar Kayaşehir'de mart ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Ispartakule Modernyaka'da iki yeni kampanya! Teslimler 1 yıl sonra!

Tablo Adalar'da yüzde 15 peşinatla! Hemen teslim fırsatı!


Geri Dön