29 / 04 / 2024

Fnd Mühendislik Asansör Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fnd Mühendislik Asansör Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fnd Mühendislik Asansör Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adem Uçar tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.



Fnd Mühendislik Asansör Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adem Uçar tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.


Fnd Mühendislik Asansör Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  iş konusu;a. Her türlü asansör, bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik, danışmanlık hizmetleri vermek . Plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. b. Her türlü asansör, yürüyen merpen, yürüyen yollar ve döner kapıların montajı, imalatı, alım-satımı, tamiri, bakımı, onarımı, ithal ve ihracını yapmak .  c Yurt içinde ve yurt dışında kalite, marka, patent, çevre, iş sağlığı ve güvenliği ile iş yeri hekimliği, iş ve sosyal güvenlik uzmanlığı ile ilgili her türlü eğitim, uzmanlık, yönetim, danışmanlık, mühendislik, müşavirlik, araştırma-geliştirme, etüd, fizibilite, proje, rapor ve benzeri konular ile bu konulara ait denetim, sertifikasyon ve eğitim hizmetleri vermek .  d. Kalite belgelendirme, ürün belgelendirme, sistem belgelendirme, ce belgelendirme, iso 9001, iso 14001 gibi belgelendirme hizmeti vermek.   e. Konusu ile ilgili her nevi okul ve büro malzemelerinin, iş yeri için gerekli tabela, afiş, iş elbisesi, baret, elpen, el aletleri, makine ve benzeri iş güvenliğiyle ilgili her türlü sarf malzemelerinin alımı, satımı, kiralanması, tamir ve servis bakım işçiliğini yapmak.  f. Her türlü elektrik, elektronik ve mekanik dayanıklı tüketim mallarının makine alet ve yedek parçalarının alım-satımı, imali, ihraç ve ithalatını yapmak. Hammadelerini temin etmek, taahhüt etmek ve mümessilliğini yapmak. g. Her türlü elektrik ve elektronik sistemleri tesisatı plan proje ve taahhüt işleri malzemeleri imali tamir ve bakımı ithalat ve ihracatını yapmak. h. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. i. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. j. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul ve her türlü nakil vasıtaları alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.



Geri Dön