Yeni Projeler

Folkart 600 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı!

Türkiye’nin en büyük ve öncü gayrimenkul geliştirici şirketleri arasında yer alan Folkart yeni projesi için düğmeye bastı... Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada projenin inşaatı süresince 5 bin kişiye istihdam olanağı sağlanacağını kaydederek, bu heyecanlı yolculuğa, aylardır büyük bir özenle hazırlandığını söyledi

Türkiye’nin en büyük ve öncü gayrimenkul geliştirici şirketleri arasında yer alan Folkart, İzmir Yeni Kent Merkezi’ndeki 600 milyon dolarlık yatırım için, ruhsat aldı ve inşaat faaliyetlerini başlattı. 

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada projenin inşaatı süresince 5 bin kişiye istihdam olanağı sağlanacağını kaydederek, bu heyecanlı yolculuğa, aylardır büyük bir özenle hazırlandığını söyledi. 

YEŞİL ALANIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Folkart kent merkezinde hayata geçireceği yeni projesinde, bölgedeki örnekler arasında en büyük yeşil alanlardan birine sahip olacak. Özel işlevler, anıt ağaçlar, çarpıcı peyzaj ayrıntılarıyla donatılmış yeşil alanın toplamı 27 bin metrekare olarak belirlendi. Hayata geçirdiği yenilikçi, estetik, teknolojik ve çevreci yaşam alanları ile sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, yeni projesi için inşaat faaliyetleri için de düğmeye bastı.

PROJE İÇİN TALEP TOPLANACAK 

Folkart’ın 50 bin metrekarelik alanda devam ettiği bu yeni yatırım hamlesinde, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Mimari hazırlıkların son dokunuşlarının yapıldığı 600 milyon dolarlık yatırımda, kullanılması planlanan özel tanıtım ofisinin inşaatı da başladı. Örnek dairelerin de yer alacağı özel tanıtım ofisi tamamlandığında, satış süreci talep toplama aşamasıyla devam edecek.

5 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANACAK

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: “Dev projemiz, İzmir Yeni Kent Merkezi’nde yer alacak. Henüz adını sizlerle paylaşmadığımız bu mega projenin mimari çalışmalarını sonlandırmak üzereyiz. İnşaat süresince 5 bin kişiye istihdam sağlanacak. Toplam 600 milyon dolarlık yatırımla, güzel İzmirimize çok yakışır, en üst çizgide bir proje ortaya çıkacak.” 

MÜŞTERİ KAZANIYOR

Yaptığı açıklamada geçtiğimiz günlerde bitirip konutları teslim ettikleri şehrin yeni yıldızı FOLKART VEGA’nın daha önceki projelerinde olduğu gibi, müşterilerine ve tüm yatırımcılara ciddi kazanç sağladığına değinen Mesut Sancak, başlayacakları proje hakkında da bazı bilgiler verdi.

Mesut Sancak, proje alanında yer alacak tanıtım ofisimizin inşaatını başlattıklarını, tamamlanınca talep toplama ile birlikte satışa yönelik ilk adımın atılacağını dile getirerek, "Bu değerli yatırımın, İzmir için uğur getirmesini, projemizin kent siluetinde harika estetik duruşu ile yeni bir güzellik simgesi olmasını diliyorum. Sürprizlerimize hazır olun.” dedi.

1625 KONUT, 70 TİCARİ ALAN 

Mimar Gökhan Altan Altuğ liderliğinde TAGO Mimarlık imzası taşıyan söz konusu roje, İzmir Yeni Kent Merkezi’nin en gözde noktasında bulunuyor. İzmir Körfezi manzaralı, 330 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip yeni proje; kulvarında İzmir’in en büyüğü, Türkiye’nin ise en iddialısı olma özelliğine sahip.

1625 konut ve 70 ticari alanın yer aldığı proje; çok özel bir çarşı, örnek yeşil alanlar, farklı işlevdeki yaşam merkezleri, dinlence, eğlence ve kültür noktaları, gastronomi mekanları, spor merkezleri, SPA ve havuzlar yer alacak. Projenin görselleri de önümüzdeki dönemde kamuoyuyla paylaşılacak.

Folkart Konak projesi başlıyor! Folkart'tan İzmir'e 292 konut ve 398 rezidans geliyor! 

Folkart Vega'da anahtar teslimleri başladı!

Folkart Yapı yurtdışı yatırımlarını artırıyor!