27 / 04 / 2024

Folkart, Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu'nun ulaşım sponsoru oldu!

Folkart, Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu'nun ulaşım sponsoru oldu!

Folkart, engelli bireylerin tam gün eğitim görmesine olanak sağlayan Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu'nun ulaşım sponsoru oldu. Bu proje ile 60 genç ücretsiz olarak eğitim görecek...



Folkart, engelli bireylerin tam gün eğitim görmesine olanak sağlayan Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu'nun ulaşım sponsoru oldu.



Ege Artı Engelli Bireylerin Eğitimi ve Geliştirme Derneği, Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun da katkılarıyla engelli gençlerin tam zamanlı eğitim görmesine olanak sağlayan Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu'nu hayata geçirdi. Maddi durumu tam gün eğitim almak için yeterli olmayan zihinsel engelli gençlerin yaşama aktif ve mutlu katılımlarının sağlanmasının amaçlandığı bu proje ile 60 genç ücretsiz olarak eğitim görecek. 


Folkart, İzmir'in farklı bölgelerinde (Karşıyaka-Bostanlı-Bornova-Buca-Konakolkart,Alsancak-Narlıdere-Gültepe-Pınarbaşı-Gaziemir-Karabağlar- Kavaklıdere-Bayraklı) oturan ve önümüzdeki bir yıl boyunca engelleri nedeniyle toplu gençlerin özel servislerle ulaşım taşımadan yararlanamayan ve masrafını karşılayacak. 


ÇOK MUTLUYUZ 


Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak "Engelli gençlerimizin hem özel durumları hem de maddi olanaksızlıklar nedeniyle yaşamlarını evde sürdürmek zorunda olmaları kendileri ve aileleri için çok büyük bir haksızlıktır. Ege Artı kurulduğu günden bu yana engelli gençlerimize eğitim olanakları sunarak çok önemli bir iş başarmıştır. Biz de Folkart olarak sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmek ve ulaşım sponsoru olarak gençlerimize katkıda bulunmaktan çok mutluyuz" dedi. 



Habertürk Egeli 


Geri Dön