Proje Güncel

Folkart Life Bornova ulaşım!

Folkart Life Bornova ulaşım bilgileri kapsamında proje İzmir’de hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova projesinde ön talep süreci devam ediyor. Proje 2017 yılında sahiplerine teslim edilecek.

İçerisinde kapalı otopark, cafe ve çarşı, restoranlar, SPA ve Fitness, açık ve kapalı yüzme havuzları, süs havuzu, çocuk havuzu, koşu ve yürüyüş yolu gibi ortak kullanım alanları bulunan Folkart Life Bornova projesinde ön talep süreci devam ediyor.


25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen İzmir Folkart Life Bornova ’da daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Folkart Life Bornova ulaşım bilgileri kapsamında proje İzmir’de hayata geçiriliyor.


2017 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesinde  yüzde 25 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan tutar 12 ay vadelendiriliyor. 


Folkart Life projesinde daire fiyatları 185 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projenin lansman tarihi 12 Mayıs olarak belirlendi.


Folkart  Yapı Folkart Life satış ofisi

Telefon: 444 22 78 

Web: http://www.folkart.com.tr

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com