Otomobil

Ford Kuga'ya harika indirim! Yüzde 2 kampanya imkanını kaçırmayın! 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Ekonominin dalgalı seyrettiği şu dönemde Ford'dan harika bi kampanya başladı. Seçili ford araçlarında yüzde 2 avantajlı fiyatları öğrenmek için haberimizi okuyun. Bu haberimizde Ford Kuga modeli ve kampanya şartları ele alındı. Peki Ford Kuga fiyatı ne kadar? İşte detaylar. Etkileyici dizaynı, verimli ve çevreci motor alternatifleri ile rafine ve ergonomik iç tasarımı, ileri teknolojileri ve aktif yaşam stiline ayak uyduran yapısı ile Kuga otomobil hayranlarının bir SUV’den istediklerinin çok daha fazlasını veriyor

Tasarım ve Teknolojinin mükemmel birleşimi.

Etkileyici dizaynı, verimli ve çevreci motor alternatifleri ile rafine ve ergonomik iç tasarımı, ileri teknolojileri ve aktif yaşam stiline ayak uyduran yapısı ile Kuga otomobil hayranlarının bir SUV’den istediklerinin çok daha fazlasını veriyor. Ford’un elektrikli araç modelleri  arasında da lider konumda olan Kuga Şarj Edilebilir (PHEV) Hibrit seçeneğiyle SUV camiasında daha çevreci, daha sessiz ve daha sofistike bir yaklaşım getirmek için dizayn edildi.

Yeni Siyah Detaylarıyla Ford Kuga ST-Line Black Package

Ford Kuga ST-Line Black Package, celp edici siyah tasarım teferruatı 20 inçlik Alüminyum alaşım performans jantları,1,5L EcoBoost Benzinli motoru(182PS) ve 8 İleri Tam Otomatik Şanzımanı ile yollara imza atmaya geliyor.

Dilediğiniz sürüş seçeneğiyle

Elektrikli araç (EV) sürüş alternatifleri arasında yapacağınız tercihler Kuga PHEV’in elektrik motorundan gelen kuvvetle benzinle veya ikisinin birleşimiyle çalışmasını sağlar. Tam elektrikli sürüş moduna geçerseniz şarj edilebilir hibritiniz sadece elektrik enerjisini kullanarak 56 km’ye kadar ara katedebilir. Zor koşullu arazilerde aracınızı basitçe sürebilir; şehir şartlarındaysa sessiz, çevre dostu ve zarif şekilde yolculuk yapabilirsiniz. Peki Ford Kuga fiyatı ne kadar? 

 

Yeni Kuga 2022 Model senesi İçin

Ford Options avantajına konu indirim Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatına 2% ek indirim uygulanmış olup, bedeli araç ile alınacak opsiyonlar ve aksesuar tercihleri doğrultusunda ÖTV matrah farklılığına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

T.Edilen Avantajlı Anahtar Teslim Fiyatına konu (Peşin) araç fiyatı tavsiye edilen perakende satış ücreti üzerinden 2022/2023 Model Yılı Kuga araç  modellerinde %2 oranında indirim olarak uygulanmaktadır. Söz konusu kampanya destekli kredi kampanyaları ile birleştirilemez

Ford Otomotiv San. A.Ş. kampanya ile alakalı değişiklik yapma hakkını gizli tutar. Farklı vade ve son taksit bedeli alternatifleri için Ford Yetkili Satıcılarından bilgi alabilirsiniz.

Yukarıda belirtilen birim fiyatların uygulanmaya başladığı tarih 10 Ocak 2023’dir. 

İfade edilen fiyatlar tavsiye edilen anahtar teslim ücretleri olup, aracın tüm vergiler dahil satış fiyatıdır.

Not : Opsiyonlu ford alımlarında ÖTV matrahı değişeceğinden uygulanacak ÖTV oranı ve tavsiye edilen anahtar teslim bedeli belirtilen rakamlardan farklılık gösterebilmektedir

FORD KUGA 11 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.ford.com.tr

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 11 Ocak 2023 tarihinde saat :21:05'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.77 Türk Lirası, euro 20.18 Türk Lirası, altının gramı ise 1131 Türk Lirası değerinde.

 Ford Fiesta'da harika kampanya! 0 km fırsatını kaçırmayın... İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Akın akın oraya koştular! Fiyatları duyan o markete saldırdı! Sebze ve meyvede şok eden indirim...

Duyanlar duymayanlara söylesin! Mopaş'ta Siyah çaya dev indirim! Elinizi çabuk tutun kapış kapış gidiyor