Otomobil

Ford Mustang’in elektrikli modeli Mach-E’nin yeni fiyatı açıklandı! En ucuz Mustang Mach-E ne kadar oldu?

Mustang Mach-E meraklılarına güzel haber geldi. Ford’un en efsanevi araçlarından olan Mustang Mach-E modelinin temmuz ayı fiyatı belli oldu. Bu nedenle, Mustang Mach-E modelinin yeni fiyatı Ford takipçileri arasında merak konusu oldu

Ford, yaptığı açıklamada Mustang Mach-E modelinin temmuz ayı fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu. Bu nedenle, Mustang Mach-E modelinin yeni fiyatı Ford takipçileri arasında merak konusu oldu.

YENİ FORD MUSTANG MACH-E

Gelişmiş sürücü destek teknolojilerinden yenilikçi dizayn ayrıntılarına kadar: Yüzde 100 Elektrikli, Yeni Mustang Mach-E. 
Akıllı anahtarsız giriş ve E-Latch Sistemi ile zarif kabine girdiğiniz andan itibaren bir dizi gelişmiş teknoloji ile karşılaşırsınız: rahat, akıcı ve zevkli bir sürüş için One Pedal Drive (tek pedalla sürüş), araç performans ayarlarını kontrol edebileceğiniz 3 opsiyonlu sürüş modu ve elektrikli SUV’nizle bir bağ kurmanız amacıyla Yeni Ford SYNC 4A. 

ŞARJ SEÇENEKLERİ

Tam elektrikli ve şarj edilebilir hibrit araç portföyünden bir otomobil satın aldığınız zaman otomobilin teslimi sırasında halka açık şarj istasyonlarında kullanılabilecek standart şarj kabloları verilir. Bu sayede, Ford otomobilinizi sayısı her geçen gün artan şarj noktasından istediğiniz zaman avantajlı şekilde şarj edebilirsiniz. 

Peki, Ford Mustang Mach-E’nin temmuz ayı fiyatı ne kadar oldu? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

FORD MUSTANG MACH-E TEKNİK ÖZELLİKLERİ

FORD MUSTANG MACH-E FİYATI

2023 Standart Range RWD SUV 190 KW Otomatik Elektrikli fiyatı: 3 milyon 593 bin 500 TL

2023 Standart Range AWD SUV 190 KW Otomatik Elektrikli fiyatı: 3 milyon 957 bin 200 TL

AYRINTILAR İÇİN: https://www.ford.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 27 Temmuz 2023 tarihinde saat 00.52'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.92 Türk Lirası, Euro 29.79 Türk Lirası, altının gramı ise 1705 Türk Lirası değerindedir.

 Ford Tourneo Courier’a bir ayda tam 98 bin TL zam geldi! Tourneo Courier modeline fiyatı bakın ne kadar oldu?

Ford Kuga almak isteyenlere zam şoku! Bir ay içinde tam 156 bin TL zam geldi!

Ford Puma’ya tarihi zam geldi! Puma’nın fiyatı tamı tamına 221 bin 300 TL zamlandı!