28 / 04 / 2024

Ford Otosan açıkladı! Transit Custom, “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” oldu

Ford Otosan açıkladı! Transit Custom, “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” oldu

Ford Otosan’ın Yeniköy Fabrikası’nda üretimi yapılan yeni nesil Ford Transit Custom, ilk uluslararası ödülünü Avrupa’nın en prestijli ticari araç fuarlarından Lyon’da gerçekleşen Solutrans fuarında aldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...



Yeni nesil Ford Transit Custom, ticari araçlar konusunda uzman Avrupalı gazetecilerden oluşan jüri üyeleri tarafından “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı" (IVOTY) ödülüne layık görüldüğü kaydedildi. Yeni Ford Ranger ise “2024 Uluslararası Pick-up Ödülü'nü” (IPUA) elde ederek Ford Pro'nun Avrupa ticari araç pazarında lider konumunu daha da güçlü bir hal aldı.

TEK ÜRETİM MERKEZİ OLMA ÖZELLİĞİNE SAHİP 

Ford Otosan Lideri Güven Özyurt yeni Ford Transit Custom’un yılın ticari aracı seçilmesinin Türkiye’nin üretim ve mühendislikteki kalitesini bir kez daha ortaya koyduğunu kaydederek, “Ford’u Türkiye’de ve Avrupa’da liderliğe taşıyan ticari araçları Ford Otosan’da üretmekteyiz. Bu kapsamda araçlardan biri olan ve dünyadaki tek üretim merkezi olduğumuz Transit Custom’ın bir kez daha “Uluslararası Yılın Ticari Aracı” ödülüne layık olması, Ford Otosan mühendisliğini en yüksek standarda taşıyor. Yeni Nesil Transit Custom ile uluslararası başarılarımızı daha da artırarak ihracat liderliğimizi pekiştireceğiz.” diye konuştu. Avrupalı müşterilerin bir tonluk van tercihinde lider olan tamamen yeni Transit Custom, müşterilerimizin her türlü iş ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı ve mühendislikle yapıldı. Benzersiz yazılım, şarj ve hizmet platformumuzu Avrupa genelinde kullanıma sunarken, üretkenlik için müşterilerimizin güvenilir ortağı olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. 

Ford Otosan açıkladı! Transit Custom, “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” oldu

İNSAN ODAKLI TASARIM FELSEFESİ

Sağlamlığı, fonksiyonelliği ve güvenilirliği ile ön plana çıkan Custom, bir tonluk araç segmentindeki müşterilere yenilikçi ve verimliliği güçlendirecek yeni çözümler sunmak üzere sıfırdan yapıldı. Benzersiz bir deneyim yaratmak adına geliştirme sürecinde müşterilerden gelen geri dönüşlerinden yola çıkıldı ve insan odaklı bir tasarım felsefesi ile yapıldığı belirtildi. Ford Otosan’ın 2012 senesinden bu yana üretim üssü olduğu, Avrupa’nın en çok satan van’ı Transit Custom, 2013 ve 2020 yıllarında da “Yılın Uluslararası Ticari Aracı” olarak seçilmişti.

Bu kapsamda da yeni nesil Transit Custom, Ford’un global araştırma, mühendislik ve yazılım yetkinliklerinin ile üretilen ve üretimi tamamen Ford Otosan’a ait olan yeni nesil Transit Custom, firmanın “Geleceğin Fabrikası” olarak nitelendirdiği ve yine tamamen yenilenen Yeniköy Fabrikası’nda hattan indirdiği ilk araç olma özelliğini de bulunmaktadır. Merakla beklenen ve Ford’un ikinci tamamen elektrikli ticari aracı olan E-Transit Custom ise yenilenen fabrikada hibrit ve elektrikli versiyonlarında bağlanabilirlik özellikleri ile hattan inen ikinci araç olacağı belirtildi. Böylece Ford Otosan, Ford’un elektrifikasyon stratejisindeki kritik rolünü daha da büyüteceği kaydedildi.

Ford’dan Transit modellerine peş peşe zam! 3 modele birden zam geldi!

Ford’dan 3 farklı transit modeline de zam! Courier, Custom ve Minibüs fiyatları ne kadar oldu?

Ford, Transit modellerinin yeni fiyatlarını peş peşe açıkladı! Transit modellerine gelen zam herkesi şaşkına çevirdi!

Ford’un tüm transit modellerinin fiyatı tek tek belli oldu! En ucuz transit modeli ne kadar oldu?


Geri Dön