Otomobil

Ford Transit Custom hibrit seçeceği 16 farklı modeliyle ve Nisan kampanyasıyla satışta. İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi

Türkiye’de üretilen Ford Transit Custom hibrit modelini de alternafitler arasına soktu. 16 model ile sınıfının en geniş ağına sahip Custom’un fiyatı ne kadar? İşte Ford Transit Custom modelinin fiyat listesi...Ford Transit Custom modelini ise 16 farklı modelle satıcıya sunuyor

Van araçlarda çeşitlilik konuşulduğunda akla ilk gelen marka Ford oluyor. Ford Transit Custom modelini ise 16 farklı modelle satıcıya sunuyor. Bu modeller arasında ise hibrit dizel ön plana çıkıyor. Peki Custom’un özellikleri neler ve fiyat listesi nedir?

Custom sağlamlığı, fonksiyonelliği ve güvenilirliği ile tanınıyor. 2022 modelinde yenilikçi özellikler ve akıllı teknolojiler, daha yüksek verim, tasarım ve işçilik ön plana çıkıyor.

2.0lt EcoBlue dizel motor gücüyle kendini gösteriyor. Tourneo Custom’da dokuz yolcu ve yük taşınabiliyor. Çekiş gücü için 415 Nm torka sahip yeni bir 185 PS versiyon ile de satışta.  

EcoBlue Hibrit motor seçeneği ise segmentinde ilk ve tek. Özellikle şehir trafiğindeki dur-kalklarda ilave yakıt verimliliği sağlıyor.

8” dokunmatik ekrana sahip. Yolculuk sırasında Türkçe sesli komutlarla bağlantıda kalabiliyorsunuz. Treyler Eğim Kontrol Sistemi mevcut. Sistem treylerin 'gezinmesini' veya savrulmasını algılayarak sorunu gidermek için hızı otomatik olarak yavaşlatıyor. Motor torkunu azaltıyor, tekerleklere giden fren gücünü kademeli olarak artırıyor.

YÜK ALANINDA LİDER

Custom'da standart 2,4 m x 1,2 m boyutlarındaki paneller veya üç euro palet kolayca taşınabiliyor. Uzun dingil mesafesine sahip model (L2) (uzun şasi) ise 6,8 metreküp yük alanı sunuyor. Araç sınıfındaki diğer araçlara göre en geniş yan yükleme kapı açıklığına sahip. Kayar kapılardaki yeni kontrol mekanizması yükleme sırasında kapının güvenli şekilde açık kalmasını sağlıyor.

Peki sınıfının lideri konumundaki Ford Transit Ne kadar. İşte 28 nisan 2022 fiyat listesi.

Editörün notu: Bu haber 28 Mart 2022 18.53’te yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14,80 TL, euro 15,57 TL, altının gramı ise 903 TL değerinde.

 

Toyota RAV4 Hybrid'in Nisan 2022 fiyatları ne oldu?

Mercedes EQA fiyatları resmen değişti!​​​​​​​

Mini Cooper 5 Kapı fiyatları resmen açıklandı!