Konut

Fors İzmir'de lüks ve aile sıcaklığı bir arada!

Güçsan Yapı'nın tarafından hayata geçirilen Fors İzmir projesi lüksü ve aile sıcaklığını bir arada sunuyor...Ş'nin İzmir'de inşa ettiği Fors İzmir, lüksü ve aile sıcaklığını bir arada sunuyor

Egenin incisi İzmir’in önde gelen inşaat firmaları tarafından kurulan Güçsan Yapı A.Ş'nin İzmir'de inşa ettiği Fors İzmir, lüksü ve aile sıcaklığını bir arada sunuyor.

Merakla beklenen Fors İzmir projesi Yeni Alsancak bölgesinde yükseliyor. Söz konusu proje panoramik İzmir ve körfez manzarası ile dikkat çekiyor. Proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Güçsan Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ayhan Sulak, projenin lokasyonu, sosyal donatı alanları, ulaşım imkanları, mimari ve teknik özellikleri ile ön plana çıkacağını dile getirerek, şöyle konuştu: “Fors İzmir sadece bir rezidans projesi olmayıp, aynı zamanda sosyal alanları sayesinde sakinlerinin hayatına farklı renkler katacak, özlenen mahalle kültürünü en konforlu şekilde yansıtacak yeni bir yaşam anlayışıdır"

Peki projede hangi konut tipleri yer alıyor? Projenin öne çıkan özellikleri neler? İşte detaylar...

Egenin incisinde özgün projeler

Yaptığı açıklamada İzmir'de öncü projeler hayata geçireceklerini kaydeden Ayhan Sulak, “Güçsan Yapı olarak, İzmir'e daha fazla nasıl katkı yapabiliriz diye düşündük. Bu nedenle 8 bin 500 yıllık tarihe sahip kentimizde şehrin merkezinde yaptığımız Fors İzmir projemizle ilk adımı atıyoruz. 'İzmir'de Öncü ve İzmir'de Özgün' kavramlarıyla tanımladığımız iş modeli ve doğru stratejilerle yatırım değeri yüksek ve zamana meydan okuyan projelere imza atacağız. Aile rezidansı olarak tanımladığımız, mimari ilhamını Ege'den ve komşuluk değerlerinden alan projemizin sahip olduğu lokasyon avantajından da faydalanarak eski günlerdeki gibi aile yaşamının merkezi olmasını hedefliyoruz. Yarattığımız katma değeri İzmir'de tutmak ve sektörümüze yön vermeye devam ederek yeni başarılara imza atmak ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yaptığı açıklamada aile konseptinin ön planda olduğunu söyleyen Sulak sözlerine şu şekilde devam etti: “Bölgede yapılan stüdyo daireler ve küçük alan odaklı rezidansların yerine aile yaşamını önde tutarak düşünülmüş 35 bin metrekare inşaat alanına sahip, tamamı balkonlu, 7 farklı tipteki 3 + 1, 4.5 + 1 ve Penthouse toplam 108 bağımsız bölümden oluşan, aile yaşamına uygun mimarisi, sosyal yaşam imkanı, en yeni teknoloji ve son deprem yönetmeliğine uygun inşaat kalitesini tek çatı altında sunacağız.

Web: www.forsizmir.com

Fors İzmir satılık daire fiyatları!