28 / 04 / 2024

Fortis İstanbul Konutları nerede inşa ediliyor?

Fortis İstanbul Konutları nerede inşa ediliyor?

Firma: İstanbul Gate İnşaat

Proje: Fortis İstanbul

Fortis İstanbul Konutları nerede inşa ediliyor sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Sefaköy'de Basın Ekpres Yolu üzerinde cevabı veriliyor. Proje, 9 bin 279 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...



Toplam 63 bin 185 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Fortis İstanbul Konutları nerede inşa ediliyor sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı  Fortis İstanbul  Evleri,  5 bodrum katı + 15 katlı 3 bloktan oluşuyor. Projenin bina taban alanı toplam 6 bin 634 metrekare olarak belirlendi. 


Fortis İstanbul Konutları nerede inşa ediliyor sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece-Basın Ekpres Yolu üzerinde cevabı veriliyor. 


Fortis İstanbul Konutları nerede inşa ediliyor?


Basın Ekpres Fortis İstanbul Konutları;  açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın spor salonu, açık - kapalı teras, kuru temizleme, açık - kapalı otopark, revir, sauna gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


Fortis İstanbul Konutları nerede inşa ediliyor sorusuna cevap olarak; Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre mesafede deniliyor.


Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen Fortis İstanbul Basın Ekpres'te dükkan alanları 80 metrekare ile 158 metrekare, daire alanları ise 45 metrekare ile 120 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


projeye sor



Geri Dön