Konut

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor!

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor. Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Fortis İstanbul’un kaliteli ve konforlu yaşam felsefesi ile hazırlanan örnek daire, doğu ve batı kültürünü harmanlayan iç mimarisiyle dikkat çekiyor.

Yiğit Group Yönetim Kurulu Üyesi ve İç Mimar Buket Yiğit, Fortis İstanbul’un örnek dairesini hazırlarken İstanbul’un karmaşasından uzak, sakin ve huzurlu mekânlar ortaya çıkarmak istediğini söyledi. Fortis İstanbul’da biri stüdyo, diğeri 1+1 olmak üzere iki örnek daire hazırladıklarının altını çizen Buket Yiğit, şunları söyledi:


“Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşam oldukça yoğun… Bu yoğunluk yaşam alanlarının daha küçülmesine, tercihlerin daha az odalı evlerden yana kullanılmasında etkili oluyor. Biz de şehrin yeni merkezi kabul edilen Fortis İstanbul’da dairelerimizi stüdyo, 1+1 ve 2+1 olarak planladık. Stüdyo daireleri daha çok yoğun şehir temposunda yaşamak zorunda olan bekâr insanlar, öğrenciler ve şehir dışında yaşayıp, İstanbul’a sık sık gelen iş insanları tercih ederken, 1+1 ve 2+1 daireler ise yeni evli çiftler ve tek çocuklu ailelerin tercihi oluyor.”


 http://fortisistanbul.com/