06 / 05 / 2024

Forum İstanbul Basketbol Yaz Okulu ilk mezunlarını verdi!

Forum İstanbul Basketbol Yaz Okulu ilk mezunlarını verdi!

Haziran ayında başlayan Forum İstanbul Basketbol Yaz Okulu, 17 Eylül Cumartesi günü yapılan final turnuvasıyla sona erdi. 4 dönemde mezun olan toplam 250 öğrenci sertifikalarını İbrahim Kutluay 'dan aldı



çocuklara sağlıklı bir yaşam için spor sevgisi aşılamak amacıyla Forum İstanbul, Decathlon ve İbrahim Kutluay Basketball Academy işbirliğiyle hayata geçirilen Forum İstanbul Basketbol Yaz Okulu, sezon bitimiyle birlikte mezunlarını verdi.

17 Eylül Cumartesi günü Forum İstanbul 'da düzenlenen final turnuvasının ardından yapılan törende 250 öğrenci sertifikalarını aldı. Yaş gruplarına göre 3 kategoride tek maç eliminasyon sistemi ile yapılan final turnuvasında bir maçı da eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay yönetti.


Dereceye giren minikler, kupa ve madalyalarını Kutluay 'ın elinden alırken, çeşitli spor ürünleri ve hediye çeklerinin de sahibi oldu. İbrahim Kutluay imzalı milli takım maç forması da turnuva sonunda sahibini buldu.

çocukları daha fazla spora yönlendirmek gerek

Turnuvanın ardından basına demeç veren İbrahim Kutluay, sporun sağlıklı bir beden gelişimi ve dinamik bir gelecek neslin oluşması için gerekli olduğuna dikkat çekerek, “Ülkemizde spor yapma alışkanlığı yok denecek kadar az. Bu alışkanlık çocukluk döneminde kazanılıyor. Bu nedenle ailelerin çocuklarını spor yapmaya yönlendirmeleri çok önemli. Forum İstanbul, Decathlon ve İbrahim Kutluay Basketball Academy işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz Forum İstanbul Basketbol Yaz Okulu, çok başarılı bir uygulama oldu. Yaz boyunca buraya gelen çocuklar kadar aileler de mutlu oldu. çocuklara, boş zaman geçirmek yerine, spor yapabilecekleri bir imkan oluşturduk ” açıklamasında bulundu.

www.forumistanbul.com.tr


Geri Dön