Genel

Forum İstanbul, kapılarını gelin ve damat adaylarına açtı!

Forum İstanbul ’da Oleg Cassini ’nin katkılarıyla çok özel bir etkinlik var. Düğün hazırlığı yapanlar için Forum Wedding Week, 4 Mart'ta başladı ve 13 Mart'a kadar sürecek...

Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, evlilik hazırlığı yapan çiftlerin hem her türlü ihtiyaçları için birçok alternatifle karşılaşıp hem de defileler izleyip, eğlenceli etkinliklere katıldıkları   ve muhteşem ödüller kazandıkları Forum Wedding Week etkinliği, 4 Mart'ta başladı.

Dünyaca ünlü gelinlik ve abiye giyim markası Oleg Cassini 'nin katkılarıyla düzenlenen Forum Wedding Week boyunca evlenen çiftler, alyanstan çeyize, düğün pastasından ev dekorasyonuna, gelinlikten balayına çok çeşitli markaların bu haftaya özel kampanyalarından faydalanabilmenin yanısıra Forum İstanbul 'daki mağazalardan 100 TL ve üzeri alışverişlerinde fotoğraf albümü ve düğün hazırlıkları el kitabı kazanacaklar.
 
Muhteşem gelinlikler Forum Wedding Week 'de

Forum Wedding Week kapsamında 5-6 Mart tarihlerinde düzenlenen defilelerde Türkiye 'deki ilk mağazasını Forum İstanbul 'da açan dünyaca ünlü Amerikan gelinlik ve abiye giyim markası Oleg Cassini 'nin koleksiyonunun yanısıra Hatemoğlu, Kiğılı ve Emilio Guido 'nun takım elbise ve damatlık koleksiyonları sergilendi.

12-13 Mart 'ta ise, Schwarzkopf ve Inglot sponsorluğunda düzenlenen saç ve makyaj şovlarında, ziyaretçiler gelin başı ve makyajı konusunda sezonun trendlerini yakından görme fırsatı bulacaklar.
 
“Yılın En Romantik çifti ”ne muhteşem hediye

“Yılın En Romatik çifti ” yarışmasında çiftler, en romantik anlarını ya da anılarını veya birbirleri için hislerini bir fotoğraf, video, yazı veya bir şiir olarak, diledikleri formatta, Yarışma Komitesi 'ne yarışma standı aracılığıyla veya www.forumistanbul.com.tr/weddingweek adresinden ulaştı.

Nisan ayında toplanacak jürinin değerlendirmesi sonucunda “Yılın En Romantik çifti ” olarak seçilecek çiftin düğünü Forum İstanbul tarafından Turkuazoo Akvaryum veya Magic Ice Buz Müzesi 'nde yapılacak. İkinci olacak çift gelinlik&damatlığın sahibi olurken, üçüncü çift de alyans seti kazanacak.
 
“Efsane Düğünler ” fotoğraf sergisi

Kraliçe II. Elizabeth 'den, Prenses Diana 'ya kadar geçmişten günümüze ünlü çiftler ve kraliyet düğünlerine ait fotoğraflardan oluşan “Efsane Düğünler ” fotoğraf sergisi hafta boyunca Forum İstanbul 'da   ziyaretçiler tarafından izlendi.

'Nikah Provası'

Forum Wedding Week kapsamında 5-6 Mart tarihlerinde kurulan 'Nikah Provası' noktasında ise dileyenler nikah memuru ve şahitler huzurunda, duvak ve papyon takarak, düğün marşı eşliğinde eğlenceli bir nikah provası yaptı. Bu eğlenceli denemeye katılan çiftlere özel olarak tasarlanmış bir evlilik cüzdanı ve bu deneyimi ölümsüzleştirecek fotoğraflar hediye edildi.