22 / 07 / 2024

Forum İstanbul Salı günü açılıyor!

Forum İstanbul Salı günü açılıyor!

Temeli Mayıs 2006'da atılan Forum İstanbul, Multi Turkmall tarafından 750 milyon Euro'luk yatırımla tamamlandı...




Alışveriş ve yaşam merkezinin kiracıları arasında, 29 bin 500 metrekarelik alanda hizmet veren IKEA, 8 bin metrekare üzerine kurulan Türkiye'nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo da bulunuyor. Türkiye'de ilk defa mağaza açacak olan Fransız spor markası Decathlon da kendine özel 5 bin metrekarelik bir binada hizmet verecek.

FORUM İSTANBUL'DA HANGİ MARKALAR VAR?

Forum istanbul, aralarında IKEA, Praktiker ve Tepe Home'un yer aldığı 46 bin metrekarelik ev dekorasyon alanında 12 markaya ev sahipliği yapıyor. Satürn'ün Türkiye'deki ilk mağazasının yanı sıra, Teknosa, Bimeks gibi elektronik mağazaları dev teknoloji katında yerini aldı. Ayrıca, giyim alanında, Boyner, YKM, C&A, Mudo, Marks&Spencer ve Zara gibi ulusal ve uluslararası mağazalar hizmet veriyor. Fransız spor mağazası Decathlon da 5 bin metrekarelik mağazası ile Türkiye'ye geliyor.

FORUM İSTANBUL'U NEDEN TERCİH EDELİM?
  
Engelli ve hamile ziyaretçiler, Iteei bir telefon hattını arayarak kendilerine ayrılmış park yerlerinden yararlanabilecek.

Garanti Bankası işbirliğiyle hayata geçirilen Forum Bonus Card yanı sıra yeni bir puan  "forum puan' kazandırıyor ve alışveriş merkezlerinde +1 taksit fırsatı sunuyor.

Forum İstanbul'da özellikle çocuklu ailelerin rahatını ve keyifli bir gün geçirmelerini sağlamak için pek çok ayrıntı düşünülmüş. Süt ısıtma ünitelerinden, alt değiştirme yerleri we çocuklar İçin Szai tuvalatlera kadar her türlü imkanı sunan sete aile odası, ebeveynlerin şscuk bezi sağlayabilecekleri makinelerin yer aldığı yedi Met bebek odası, ikizler için tasarlanmış bebek pusetleri bunlardan bazıları.
 
YAŞAYAN SERGİLER

İstanbul'un yalnız alışveriş hayatında değil, kültür, sanat, eğlence ve sosyal hayatında da etkin bir rol almayı hedefleyen Forum istanbul, açılışıyla birlikte ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapmaya başlayacak Bugüne dek 40'tan fazla kentte sergilenen 'Barbie ve Leg ile 50 Yıl Sergisi' salı gününden itibaren 24 Ocak'a kadar burada sergilenecek. 17 Kasım'da açılacak bir başka serg de Balık Festivali. 17 Aralık'a kadar sürecek sergide Heykeltıraş Server Demirtaş tarafından boyanmış, büyüklükleri üç metreye kadar ulaşan toplam 20 adet dej balık yer alacak. Kurulacak sanat atölyelerinde çocuklar boyutlu balıklar yaratabilecek.
Milliyet Cadde

İlgili haber:

Forum İstanbul,16 Kasım'da müşterileriyle buluşuyor!


Geri Dön