Kent Haberleri

Forum İstanbul Turkuazoo Akvaryum giriş ücreti 2014!

Forum İstanbul Turkuazoo Akvaryum'da neler var? Forum İstanbul akvaryum giriş ücreti 2014 yılında kaç TL? Turkuazoo Akvaryum bilet fiyatı, yıllık üyelik aidatı kaç TL? Turkuazoo Aquarium'a nasıl gidilir? İşte Turkuazoo Akvaryum hakkındaki tüm detaylar…

Forum İstanbul Turkuazoo Akvaryum giriş ücreti 2014!


Turkuazoo Akvaryum, İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul alışveriş merkezinde 22 Ekim 2009’da kapılarını açtı. 


Avrupa’nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olarak hizmete giren Forum İstanbul’da 8 bin metrekarelik bir alana kurulu Turkuazoo Aquarium’da akvaryumun içinden geçen 80 metre uzunluğundaki akrilik sualtı tüneli ile balıklarla yüzüyormuş  gibi bir gezinti imkânı sunuluyor. Turkuazoo’da ziyaretçiler; 270 derecelik su altı görüş açısına sahip gözlem salonu ile deniz canlılarını daha yakından izleme fırsatı yakalıyor.


Forum İstanbul Akvaryum Turkuazoo 2015 giriş ücreti! TIKLAYIN


Vatozlar, nemolar, köpekbalıkları gibi birbirinden farklı temalar işlenmiş, biri ana tank olmak üzere toplam 43 adet canlı sergi akvaryumunda, dünyanın dört bir yanındaki deniz ve okyanuslardan getirilen 10 bini aşkın deniz canlısını barındıran Turkazoo’da okyanuslar, denizler ve tatlı sular hakkında eğlenerek bilgi sahibi olmak mümkün.

Turkuazoo’da ziyaretçi rehberleri, su ürünleri mühendisleri, dalgıçlar, biologlar ve yönetim kadrosu olmak üzere 50’nin üzerinde kişi görev yapıyor.


Akvaryumun en büyük tankı olan ve 5,5 milyon litre su ile dolu Ana Tankın derinliği 4,5 metre olup, su sıcaklığı 24-25 o C’dir. 5,5 cm kalınlığındaki akriliğin içbükey yapısından dolayı canlılar olduğundan 1/3 oranında daha küçük görülmektedir.


www.turkuazoo.com