02 / 05 / 2024

Four Winds daire fiyatları!

Four Winds daire fiyatları!

Firma: Taşyapı İnşaat

Proje: Four Winds

Four Winds daire fiyatları bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Taş Yapı Four Winds Evleri'nin yıl sonunda teslim edilmesini hedefliyor...




4 blok olarak inşa edilen  Four Winds  Residence projesi Taş Yapı İnşaat imzasıyla yükseliyor. Taş Yapı Four Winds Residence projesinde bloklar 45'er katlı olarak inşa ediliyor.


Four Winds Residence İstanbul Kadıköy - Selamiçeşme'de hayata geçiriliyor. Four Winds daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Four Winds Residence Kadıköy projesinde 420 adet rezidans bulunuyor.


Kadıköy Four Winds Residence daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler tasarlandı. Selamiçeşme Four Winds Residence'ta daireler 87 metrekare - 655 metrekare arasında tasarlandı.


Four Winds daire fiyatları!


Four Winds Kadıköy satış ofisi ile 0216 385 43 59 telefon numarasını arayarak irtibat kurabilirsiniz. Four Winds Residence teslim tarihi 2013 Aralık ayı olarak belirlendi.


Four Winds daire fiyatları ile ilgili bilgiler için projenin satış ofisine giderek bilgi alabilirsiniz. Four Winds Residence projesinde fitness center, yüzme havuzu, buhar banyosu, sauna, yüzme havuzu, lobi hizmeti, house keeping gibi hizmetler ve olanaklar yer alıyor.


Four Winds Residence ulaşım!

Four Winds Residence adres : Mehmet Şeyda Sokak, No: 1/5 Selamiçeşme, Kadıköy / İstanbul


Four Winds Residence iletişim bilgileri

Telefon: 0216 385 43 59

Web adresi: www.tasyapi.com

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön