01 / 05 / 2024

Four Winds fiyat listesi!

Four Winds fiyat listesi!

Firma: Taşyapı İnşaat

Proje: Four Winds

Four Winds fiyat listesi için haberimizden yararlanabilirsiniz. Kadıköy Four Winds Evleri 45 katlı 4 kule olarak inşa ediliyor...




Taş Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen  Four Winds  Evleri projesi İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy ilçesinde inşa ediliyor. Four Winds fiyat listesi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


420 adet rezidans daireden meydana gelen Four Winds Evleri Kadıköy projesi 4 blok olarak inşa ediliyor. Four Winds Evleri projesi Kadıköy'de Selamiçeşme bölgesinde yükseliyor. 


45 katlı 4 blok halinde yükselen Kadıköy Four Winds Evleri teslim tarihi 2013 yılının sonu olarak belirtiliyor. Kadıköy Four Winds satış ofisi ile 0216 385 43 59 telefon numarasından iletişime geçiliyor.



Four Winds fiyat listesi!


Four Winds fiyat listesi ve Four Winds ödeme planı bilgileri için projenin satış ofisi ile irtibata geçmeniz gerekiyor. Four Winds Evleri Kadıköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor.


Konut alanlarının 87 metrekareden başlayarak, 655 metrekareye kadar değiştiği Kadıköy Four Winds Evleri projesinde house keeping, yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, fitness merkezi gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Kadıköy Four Winds nerede?

Kadıköy Four Winds adres :  Mehmet Şeyda Sokak, No: 1/5 Selamiçeşme, Kadıköy / İstanbul


Kadıköy Four Winds iletişim

Telefon: 0216 385 43 59

Web adresi: www.tasyapi.com

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön