03 / 05 / 2024

Fransa Elysium Cannes'da 3 milyon Euro'ya villa!

Fransa Elysium Cannes'da 3 milyon Euro'ya villa!

Ofton İnşaat, Türkiyedeki konsept markası Elysiumu Avrupaya taşıyor. Fransa Elysium Cannes'da rezidansların fiyatları 800 bin ile 1,5 milyon Euro arasında villanın fiyatı ise 2 milyon 500 bin Euro ila 3 milyon Eurodan satışa sunulması planlanıyor



 Fransa Elysium Cannes, Ofton İnşaat tarafından inşa edilecek. Yaz aylarında hayata geçirilemesi planlanan Elysium Cannes, 10 dönümlük bir arazide yer alacak. Projenin tasarım süreci 2-3 ay içinde netleştirilecek.

Ofton İnşaat, Cannes'ın merkezinde 16 rezidans ve bir villadan oluşacak Elysium Cannes projesini Cannes'daki MIPIM Emlak Fuarı sırasında günyüzüne çıkardı. Cannes Belediyesi'ne projeyi onaylatan Ofton İnşaat, arazinin sahibi olan Lüksemburglu yatırımcılarla da anlaşma imzaladı.

Ofton İnşaat, inşaat bölgesi içinde kalan eski bir şatoyu ve 200 yıllık nadir ağaçları da koruma altına alacak. Projenin yüzde 10luk bir bölümünün de Türk müşterilere ayrılacak.

Cannes'ın merkezinde, Oscar törenlerinin de düzenlendiği Palais des Festival'in arka sokağında yer alması planlanan Elysium Cannes projesinde büyüklükleri 75 ile 200 metrekare arasında değişen ve her biri deniz manzaralı olacak olan rezidansların fiyatları 800 bin ile 1,5 milyon Euro arasında olacak. Proje içinde yer alacak villanın ise 2 milyon 500 bin Euro ila 3 milyon Eurodan satışa sunulması planlanıyor.

http://www.ofton.com.tr/

0216 651 48 18


Geri Dön