05 / 05 / 2024

Frasers Hospitality, 10 bin 600 rezidans dairesine ulaşacak!

Frasers Hospitality, 10 bin 600 rezidans dairesine ulaşacak!

Dünya 'nın başlıca şehirlerinde sunduğu “Altın Standartlarında ” otel hizmetleriyle alanında bir lider olan Frasers Hospitality, Fraser Place Anthill İstanbul 'da, evinizden uzaktayken bile evinizde hissetmenizi sağlıyor...



Frasers Hospitality, 1998 yılından bu yana dünyanın başlıca metropollerinde yönetimini üstlendiği projelerde, 7 yıldızlı otel konforunu, seçkin ve kişiye özel hizmet anlayışıyla sunan prestijli bir marka. Bu dünya markası Türkiye 'de ilk kez, Fraser Place Anthill İstanbul 'da günlük, kısa, orta ve uzun dönem kiralanabilen şık, modern ve konforlu rezidans dairelerde, benzersiz otel hizmetini misafirleriyle buluşturuyor.

Fraser Place Anthill İstanbul, Anthill Residence kulelerinin 40. katından itibaren konumlanmış olan 116   dairesiyle, bir otel odasından çok daha fazlasına gereksinim duyan misafirlerini bekliyor. Ayrıca Anthill Residence 'ta, 40. kata kadar olan yaşam alanlarının yönetimi de, Frasers Hospitality standartlarına eş değer olacak biçimde planlandı.

Fraser Place Anthill İstanbul, çalışırken yaşam dengesini koruyabilecek kadar   geniş daireleri, muhteşem Boğaz, Haliç ve şehir manzarası, seçkin lezzet alanları,   donanımlı spor kompleksi ve daha birçok ayrıcalığıyla çok özel bir dünyanın kapılarını İstanbul 'da açıyor.

Frasers Hospitality hakkında:
Frasers Hospitality, dünyada 21 şehirde olmak üzere 43 seçkin projede toplam 5000 rezidans dairesine hizmet vermektedir. Dünyanın başlıca kentlerinde Fraser Suites, Fraser Place,
Fraser Residence ve Fraser Resorts adı altında farklı konseptlerle hizmet veren bu prestijli marka, özellikle hayatın hızına ayak uydururken, konfor ve lüksten vazgeçemeyenler tarafından tercih ediliyor.

Frasers Hospitality, yeni projeleriyle birlikte 2012 yılına kadar toplam 10.600 rezidans dairesine ulaşmayı hedefliyor.


Geri Dön