Kent Haberleri

Freni patlayan altın için yeni rekor resmen açıklandı! Gram altın tam bu kadar olacak! Altını olanlar havalara uçacak

Altın fiyatları Fed'in faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Freni patlayan altında yeni rekor geldi! Gram altın tam bu kadar olacak! 1 gram bile altını olan havalara uçacak! Altın fiyatlarında yeni rekor görüldü

Ons altın bugün 1957 dolara, gram altın ise 1184 liraya yükseldi. Altın fiyatlarında yeni rekor görüldü. Altın yatırımcılarının yüzü güldü. Yatırımcılar son dakika altın fiyatları ve uzmanların altın yorumlarını takip ediyor. Uzman Ayşin Erdem altın fiyatları için yeni rekor rakamı açıkladı. 

GRAM ALTINDA YENİ REKOR!

Uzman Ayşin Erdem altın fiyatlarının yönünün yukarı olduğunu belirterek rekoru şu şkeilde açıkladı: ''Altın fiyatlarını yakından incelersek 1.932 dolar direnç seviyesi altında fiyatlanmaya devam ediyor kısa vadede 1.904 dolar desteği ön plana çıkarken 1932 dolar seviyesinin aşılması halinde ise 1.964 dolar ve 1.995 dolar direnç seviyeleri hedeflenebilir.'' dedi. 

Öte yandan İslam Memiş ise altın fiyatlaırnın hazıran ayından sonra 1,500 TL'ye çıkacağını belirtti.

Memiş:''Yıllık bazda baktığınız zaman orta ve uzun vadede yine yeni rekorlar yolda. 1.250 – 1.280 TL devamında yılın ikinci yarısında Haziran ayından sonra 1.350 – 1.450 TL hatta 1.500 TL seviyesinin üzerinde ataklar da gerçekleşebilir.'' ifadelerine yer verdi.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dün açıklanan Fed faiz kararı sonrasında altın fiyatları güne rekorla başladı. 

 Altın fiyatları bugün güne yükselişle başlarken yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor.  Ons altın bugün 1950 dolara kadar yükseldi. Gram altın ise 1198 lira oldu. Çeyre altın fiyatı 1959 lira, yarım altın 3919 lira, tam altın fiyatı 7808 lira, Ata altın fiyatı 8009 lira, Ata abeşli fiyatı ise 39,917 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatlarında Fed faiz kararı sonrası yeni rekor göründü! Bu rakamları gören bayram etti! 2 Şubat altın fiyatları

Doları olanlar hemen baksın! Dudak uçuklatan rakam göründü! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Dolar/TL son dakika

Dolar 14 TL birden düşecek! O tarih resmen belli oldu! Doları olanlar köşeye sıkıştı! Elinde dolar olanlar acil bakın