29 / 04 / 2024

Fuaye Turkuaz teslim tarihi!

Fuaye Turkuaz teslim tarihi!

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Fuaye Turkuaz

14 ve 24 katlı 2 bloktan meydana gelen Fuaye Turkuaz projesi, toplam 186 adet daireden meydana geliyor. Fuaye Turkuaz teslim tarihi Eylül 2013 olarak belirlendi...



Fuaye Turkuaz Maltepe Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve loft olarak dizayn edildi. Fuaye Turkuaz teslim tarihi bilgilerinden önce projenin genel bilgilerinden bahsedelim...


İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde inşa edilen Fuaye Turkuaz, 106 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.  Fuaye Turkuaz  satılık daire bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Daire satışlarının devam ettiği Maltepe Fuaye Turkuaz,  Yılmaz İnşaat  projesi olarak yaşama geçiriliyor. Fuaye Turkuaz teslim tarihi bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.


Fuaye Turkuaz teslim tarihi!


14 ve 24 katlı 2 blok halinde yükselen Fuaye Turkuaz Maltepe'de 186 adet daire yer alıyor. Fuaye Turkuaz ödeme planı kapsamında banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün.


Dairelerin 242 bin 438 TL ile 682 bin 918 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulduğu Fuaye Turkuaz teslim tarihi Eylül 2013 olarak belirlendi. Projede yer alan daireler orman manzarasına hakim konumlanıyor.


Fuaye Turkuaz ulaşım! Fuaye Turkuaz Maltepe adres; Zümrütevler Mahallesi Akkayalar Sokak Maltepe / İstanbul


Fuaye Turkuaz iletişim;

Telefon: 444 22 83

Web Adresi: www.fuaye.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön