29 / 04 / 2024

Fulya Terrace, Setenay Özbek 'in sergisine ev sahibi oldu!

Fulya Terrace, Setenay Özbek 'in sergisine ev sahibi oldu!

İnsanların refahları, mutlulukları, rahatları için ‘doğru yaşam alanları inşa etmeyi ' birincil amaç edinen İnanlar, mimarinin kültürleri etkilediğinin bilinci ve sorumluluğuyla hareket ederek Terrace Fulya 'daki satış ofisini sanata açıyor



İnsanların refahları, mutlulukları, rahatları için ‘doğru yaşam alanları inşa etmeyi ' birincil amaç edinen İnanlar, mimarinin kültürleri etkilediğinin bilinci ve sorumluluğuyla hareket ederek Terrace Fulya 'daki satış ofisini sanata açıyor.Türkiye'nin çağdaş sanat eserlerinin sergilendiği ve aynı zamanda satışının yapıldığı en geniş portföye sahip internet sitesi www.sanatgezgini.com   işbirliğinde sanatçı Setenay Özbek 'in eserleri İnanlar Fulya Terrace ofisinde sergilenmeye başlandı. Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Görüntü Sanatları, STV Ana Sanat Dalı mezunu ve Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği üyesi olan sanatçı, çalışmalarını kendi atölyesinde sürdürüyor. Setenay Özbek 'in sergisi 9 Eylül - 9 Ekim 2011 tarihleri arasında İnanlar Terrace Fulya ofisinde görülebilecek.

Serdar İnan: “Mimari, tasarım ve sanat kültürleri etkileyen bir bütündür ”
İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, mimari, tasarım ve sanatın kültürleri etkileyen bir bütün olduğunu belirterek, İnanlar olarak imza attıkları her projede bu üç disiplinin etkileşimine büyük önem verdiklerini ifade etti. Serdar İnan, Terrace Fulya İnanlar Ofis 'te www.sanatgezgini.com   bünyesindeki değerli sanatçının eserlerini sergileyerek sanata katkı sunmaktan mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

Sanat Gezgini sitesinin yöneticisi Tülin Mumyakmaz da İnanlar 'la gerçekleştirdiği işbirliği konusundaki görüşlerini şöyle ifade etti. ” Sanatgezgini.com,   sanatçılarımızı ve sanatseverleri buluşturmak amacını taşıyor.   İnanlar 'ın mimari ve estetik anlayışa gösterdiği hassasiyetin yanı sıra sanata da desteğini göstermesi ve sanatçımızın eserlerine ev sahipliği yapması bizim için çok anlamlı.   Sanatçımızın   eserlerini sanatseverlerle buluşturabileceğimiz değerli bir sergi alanına sahip olmanın mutluluğunu yaşıyoruz ”

Bilgi için: Perfect PR 0216 353 05 30

İNANLAR HAKKINDA:
‘Geçmişi okuyarak geleceği yazıyoruz … '
1965 yılında İstanbul 'da kurulan ve bugüne kadar İstanbul genelinde 200 'ün üzerinde projeye imza atan İnanlar, insanların refahları, mutlulukları, rahatları için ‘doğru yaşam alanları inşa etmeyi ' birincil amaç olarak belirlemiştir. Markalı projelerde öne çıkan İnanlar, metropollerdeki yeni yaşam eğilimlerine doğa içinde müstakil konforundaki butik siteler ve şehrin kalbindeki rezidans projeleriyle yanıt vermektedir. ISO 9001:2000 kalite sertifikasına sahip şirket, müşterilerinde oluşturduğu yüksek marka değeri ve güven ile projelerini inşa etmektedir.


Mimarinin kültürleri etkilediğinin bilinci ve sorumluluğuna dikkat çeken İnanlar, İstanbul 'u 21.yy 'a imza atacak projelerle donatmayı, yaşamsal çözümlerle kente ve insana değer katmayı sürdürmeyi hedeflemektedir.
www.inanlarinsaat.com.tr

 

 

 

 


Geri Dön