02 / 05 / 2024

Futbol tutkunlarına müjde! Televizyonunu Vestel’den al, DIGITURK'ü ücretsiz izle! 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Futbol tutkunlarına müjde! Televizyonunu Vestel’den al, DIGITURK'ü ücretsiz izle! 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Teknoloji devi Vestel 49” ve üstü televizyon alımlarında 1 yıllık DIGITURK taraftar paketi aboneliği hediye veriliyor. Televizyonunu Vestel’den alanlar DIGITURK'ü ücretsiz izleme şansına sahip. İşte kampanya detayları ve fiyat listesi.



Muhteşem Kampanya 1-30 Eylül 2022 tarihleri arasında kampanyaya katılan Vestel yetkili satıcıları ve Vestel.com.tr’den alınan ve 15 Ekim 2022 tarihine kadar montajı yapılan 49” ve üstü Vestel Televizyonlarda geçerli olmaktadır.

Bunun yanı sıra  ürünün montajı sonrası Vestel’den gönderilen SMS’te yer alan kampanya katılım kodu ile 31 Ekim 2022 tarihine kadar vestel.com.tr üzerinden başvuru formunu dolduran ve 7 Kasım 2022 tarihine kadar Digiturk Müşteri Hizmetlerinden çağrı oluşturan tüketiciler kampanyadan yararlanma hakkında sahiplerdir.

 
Alınan Televizyonun Montajı sonrasıda Vestel’den SMS ile gönderilen kampanya katılım kodu ile www.vestel.com.tr’deki kampanya başvuru formu doldurulduktan sonra 1 Yıllık Digiturk Taraftar Paketi, 1 Aylık Yıldız Dolu, 2 Aylık Film&Dizi, 1 yıllık Anadolu Taraftar Paketi Aboneliği kampanya kodu pop-up ile ekranda paylaşılacak, aynı zamanda başvuru formunda belirttiğiniz telefon numaranıza Vestel tarafından SMS ile gönderilecektir.


Kampanya Kayıt formuna girilen telefon numarası, kampanya kodu gönderiminin yapılacağı cep telefonu numarası olmalıdır. Kayıt formuna eksik/hatalı telefon numarası girilmesinden Vestel Ticaret A.Ş. sorumlu değildir. Kampanya kodu, kayıt formuna girilen telefon numarasına bir kez iletilecektir.

Dıgıturk Kampanya kodu yalnızca bir defa kullanılabilir.Dıgıturk Kampanya kodunu kullanmak için 7 Kasım 2022 tarihine kadar Digiturk Müşteri hizmetlerinden çağrı oluşturulmalıdır.. Farklı  bir sebeple iade edilen ürünlerde kampanya kodu geçerliliğini keybedecektir. Dıgıturk Kampanya kodu fatura sahibine ait olup başkası yararlanamaz.

Müşteri Digiturk kampanyası ile ilgili bilgi talep edilmesi durumunda 0850 222 4 123 numaralı telefondan Müşteri Hizmetlerinden yardım alabilir. Dıgıturk Başvuru formu doldurulduktan sonra kampanya kodunun SMS ile ulaşmaması durumunda tüketiciler kampanya bitiminden itibaren 15 gün süre ile Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmek durumundadır. İletişime geçilmediği  takdirde tüketici hediye hakkını kaybedecektir.


Geri Dön