29 / 04 / 2024

Future Park projesi akıllı otomasyon sistemleriyle donatıldı! 2015 Teslim!

Future Park projesi akıllı otomasyon sistemleriyle donatıldı! 2015 Teslim!

İsmini İngilizce 'gelecek' anlamına gelen 'Future'dan alan Hiper Gayrimenkul'ün projesi, akıllı ev sistemleriyle donatılıyor. Projeyle, 'Kombi açık mı?' derdi bitiyor. Future Park projesinde teslimler 2015'in sonunda gerçekleşecek...



İsmini İngilizce 'gelecek' anlamına gelen 'Future'dan alan Hiper Gayrimenkul'ün projesi, akıllı ev sistemleriyle donatılıyor. Projeyle, 'Kombi açık mı?' derdi bitiyor.



Hiper Gayrimenkul, İstanbul Haramidere'de hayata geçirdiği Future Park projesini, akıllı otomasyon sistemleriyle donattı. 450 milyon TL'lik yatırım değerine sahip projeyle ilgili bilgi veren Hiper Gayrimenkul Başkanı İbrahim Genç, "Projede uyguladığımız teknolojik donanımlar dünyada gelinen en ileri düzeyi temsil etmekte" dedi. Evden çıkarken açık bırakılan enerji ve gaz sistemlerinin, kullanılmadığında otomatik olarak kapanacağını belirten Genç, "Projemizle 'Evde bir şeyi açık unuttuk mu?' devri bitiyor. Riskli durumlarda güvenlik sistemi devreye giriyor" şeklinde konuştu. 35 bin metrekare arsa üzerinde, 265 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Future Park, 9 blokta bin 800 konut ve 2 bin bağımsız bölümden oluşuyor. 2015'in sonunda teslim edilmesi hedeflenen projede, konutların metrekareleri 50 ila 196 arasında değişiyor. 


HALİÇ ARAPLAR'IN GÖZDESİ OLDU

Keten İnşaat tarafından İstanbul Haliç'te hayata geçirilen Keten Haliç projesinde kalan son 30 konutun satışı devam ediyor. 2 bin 250 metrekare arsa alanı üzerinde 6 katlı 2 blokta 72 konut ve ticari birimlerden meydana gelen projenin, yaklaşık 4 ay sonra teslim edilmesi hedefleniyor. Alanları 108 metrekare olan 2+1'ler ve alanları 150 metrekare olan 3+1'lerden oluşan projede, metrekare ortalama birim fiyatı 3 bin dolar. Büyük bir kısmını Dubai, Tunus, Kuveyt, Katar ve Bahreyn gibi Arap ülkelerinden gelen yatırımcının satın aldığı Keten Haliç, Haliçport'un tam karşı kıyısında yükseliyor. Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, "Tüm bağlantı yollarına yakınlığıyla da değerine değer katan projemiz, ev sahiplerimizi uzun mesafelerden kurtarıyor" dedi. İnşaatı yüzde 70'i oranında tamamlanan proje, akıllı ev sistemiyle donatılıyor. 



Takvim


Telefon: 444 9 532

Web adresi: http://www.futurepark.com.tr/


Geri Dön