28 / 04 / 2024

Fuzul Grup Suudi Arabistan'da ofis açacak!

 Fuzul Grup Suudi Arabistan'da ofis açacak!

Fuzul Grup Başakşehir'de inşaa ettiği projeleriyle tanınan bir şirket. Bölgede, bin 500 konutluk ilk projesi Fuzulkent Bizimevler’in ardından bir çok inşaat projelerini de tamamlayan grup, Suudi Arabistan'da ofis açacak.




Fuzul Grup Başakşehir'de inşaa ettiği projeleriyle tanınan bir şirket. Bölgede, bin 500 konutluk ilk projesi Fuzulkent Bizimevler’in ardından Evila, Olimpa Rezidans, Kent Neriva, Kent Ariva, Meva Evleri, Serrapark Evler isimli inşaat projelerini de tamamlayan grup, Başakşehir'in ilk alışveriş merkezi olan Olimpiya AVM'yide inşa etti.  Son olarak aynı bölge de 232  dairelik Olimpa Park Plus konut projesini sürdürüyor.  Başakşehir’de 400 konutluk bir projeye daha start verecek olan Fuzul Grup, haziran ayında lansman yapmaya hazırlıyor.


Yurtiçinde bu projeler yürürken şirketin yurtdışında da önemli atılından bulunuyor. ‘Nevita International’ isminde bir yatırım ve danışmanlık şirketi kuran grup, buna yönelik olarak ilk ofisini haziran başında Riyad’ta açacak. Yd sonuna kadar Nevita aracılığıyla 300 milyon TL’lik iş hacmine ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal, “Suudiler daha çok AB ülkelerine yatırım yapıyordu. Nevita ile ilgili onlan Türkiye’ye çekeceğiz. Suudi Arabistan’da bu yıl Cidde ve Damman’da da ofis açacağız” diyor.


Nevita, satış ofisi olarak çalışmıyor. Yatırım ve danışmanlık hizmeti veren şirketin ciddi bir raporlama sistemi var. Geçmiş projelerin yıllar itibariyle ne kadar değer kazandığı, bitmiş bir projeye yapdan yatırımla, henüz lansmanda olan bir projeye yapdan yatırımın artdarı ve dezavantajları gibi detaylann yer aldığı bu raporlarda, geleceğe dair bir perspektif sunuluyor.


Ekonomist 


Geri Dön