26 / 06 / 2024

Fuzul GYO Fatih Oteli'nin iskanı alındı! 

Fuzul GYO Fatih Oteli'nin iskanı alındı! 

Fuzul GYO'nun mülkiyetinde yer alan İstanbul İli, Fatih İlçesi, Akşemsettin Mah. 2028 ada, 49 parsel üzerinde kayıtlı bulunan otel binasının iskanı alındı. İşte ayrıntılar... 



Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket portföyünde yer alan İstanbul İli, Fatih İlçesi'ndeki otelin yapı kullanma izin belgesi alımı hakkında açıklama yaptı. 

Fuzul GYO'nun mülkiyetinde yer alan İstanbul İli, Fatih İlçesi, Akşemsettin Mah. 2028 ada, 49 parsel üzerinde kayıtlı bulunan "Otel Binası"na ait "Yapı Kullanma İzin Belgesi (İskan) alındı. 

Fuzul GYO Fatih Oteli nin iskanı alındı! 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  geçtiğimiz Şubat ayında yaptığı bir açıklama ile Fatih Oteli'nin Nevvinn Turizm'e 5 yıllığına kiraya verildiğini duyurmuştu. 

Fuzul GYO mülkiyetinde yer alan ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin 29.12.2023 tarihli Değerleme Raporu ile 10 yıllık 320 milyon 390 bin TL kira bedeli takdir edilen İstanbul İli, Fatih İlçesi, Akşemsettin Mah. 2028 ada, 49 parsel üzerindeki otel binası için Nevvinn Turizm ve Otelcilik A.Ş. ile 26.02.2024 tarihinde işletme ve kira  sözleşmesi imzalanmasına; kira bedelinin aylık net ciro değeri üzerinden yüzde 25+KDV şeklinde belirlenmesine karar verildi. 

Fuzul GYO Fatih Oteli nin iskanı alındı! 

Fuzul GYO Fatih Oteli, mimari projesine göre  2 bodrum kat + zemin kat + 4 normal kat + çatı katından meydana geliyor. 8 katlı olan otel de 47 adet oda yer alıyor. 

Ayrıca, Fuzul GYO Fatih Oteli'nin 2. bodrum katında; kazan dairesi, 2 depo, su deposu, hidrofor odası, yangın su deposu, sığınak, mutfak depo; 1. bodrum katında; masaj, sauna, hamam odaları, fitness merkezi, resepsiyon, toplantı odaları, ofisler, kahvaltı salonu, mutfak alanları; zemin katında; 2 adet dükkan, lobi alanı, resepsiyon alanı, ön büro, lobby kafe; normal katların her birinde ise 10 adet oda yer almakta olup çatı katı ise projesine göre 3 adet oda ve teras alanı  bulunuyor. 

Bunların yanı sıra, Fuzul GYO, Başakşehir'de de 188 odalı otel inşa edecek. Söz konusu otel için yılbaşında düğmeye basıldı ve 10 bin 221 metrekare arsa, 21 bin 812,47 metrekare inşaat alanına sahip otel için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlatıldı. 

Barbaros 48'de gelir yükseldi! Fuzul GYO'dan son dakika açıklaması! 

Fuzul GYO Fatih Oteli, Nevvinn Turizm'e 5 yıllığına kiraya verildi! 

Fuzul GYO İkitelli'deki 2 arsasını 160 milyon TL'ye Fuzul Tasarruf Finansman'a sattı!


Geri Dön