29 / 04 / 2024

Fuzul GYO Firuzköy projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Fuzul GYO Firuzköy projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Fuzul GYO Firuzköy'de hayata geçireceği ve 1.100 konut ile 50 ticari ünitenin yer alacağı proje için sözleşme imzaladı. İşte Fuzul GYO Firuzköy ile ilgili merak edilen detaylar...



Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Avcılar ilçesi kat karşılığı sözleşmesinin imzalanması hakkında açıklama yaptı. 

Fuzul GYO, tarafından geliştirilmesi planlanan yatırımlar çerçevesinde; İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi, İspartakule Mevkiinde konumlu, toplam 46 bin 782 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde proje geliştirmek üzere arsa sahipleri ile "Kat Karşılığı Sözleşme"si imzalandı. 

Söz konusu arsa üzerinde hayata geçirilecek olan yapıların yüzde 39,50'sinin arsa sahiplerine verileceği belirtildi. 

Fuzul GYO Firuzköy projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

1.100 ADET KONUT VE 50 ADET TİCARİ ÜNİTE

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, geçtiğimiz Ocak ayında Firuzköy projesini KAP'ta duyurdu. Proje ile ilgili yapılan açıklamada Fuzul GYO Firuzköy için "Kat Karşılığı Sözleşme" aktedilmesine ilişkin görüşmelere başlandığı ifade edildi. 

Yapılan açıklamada Fuzul GYO Firuzköy projesinde 1.100 adet konut ile 50 adet ticari ünitenin yer alacağı belirtildi. 

Fuzul GYO Firuzköy projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

FUZUL GYO YENİ PROJELERDE ATAĞA GEÇTİ 

Fuzul GYO, yeni konut projesi yatırımlarında resmen atağa geçti. Şirket, yine geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamasında Kayabaşı projesi için de düğmeye basıldığını duyurdu. 

Şirketten yapılan açıklamada, Fuzul GYO tarafından, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesindeki arsada 500 konutluk proje yapılacağı belirtildi. Ayrıca, Fuzul GYO Kayabaşı projesi için "Kat Karşılığı Sözleşme" aktedilmesine ilişkin görüşmelere de başlanıldığı açıklandı. 

2023 yıl sonuna ilişkin yayımlanmış olan gayrimenkul değerleme raporlarına göre, Fuzul GYO'nun toplam portföy değeri, yüzde 68,28 artış gösterdi ve 8 milyar 165 milyon Türk Lirası şeklinde tespit edildi. 

2023'ün son aylarında Fuzul Topraktan Pendik ve Ispartakule projeleri ile sektörde yeni bir kapı aralayan Fuzul GYO, bu projeler ile  "Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi"ni hayata geçirdi. Fuzul Topraktan Ispartakule projesinde yüzde 70'lik satışın 2 saatte gerçekleştiği belirtildi. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım'da son dakika gelişmesi! Yeni ruhsatlar alındı! 

Fuzul GYO'nun bu yıl satış hasılatı hedefi 2.4 milyar TL! 

Fuzul GYO 2024'te gayrimenkul projelerinden 529.4 milyon TL uluslararası satış hasılatı hedefliyor! 


 


Geri Dön