29 / 04 / 2024

Fuzul GYO'dan Firuzköy'e 1.100 konutluk yeni proje geliyor!

Fuzul GYO'dan Firuzköy'e 1.100 konutluk yeni proje geliyor!

Fuzul GYO Firuzköy'de hayata geçireceği 1.100 konut ve 50 ticari üniteden oluşan yeni projesi için düğmeye bastı. İşte Fuzul GYO Firuzköy projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...



Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kat karşılığı sözleşme aktedilmesine ilişkin görüşmelere başlama hakkında açıklama yaptı. 

Fuzul GYO, İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi, Ispartakule Mevkiinde konumlu arsa üzerinde hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. 

Fuzul GYO Firuzköy için 1.100 konut ve 50 ticari üniteden oluşan "Kat Karşılığı Sözleşme" aktedilmesine ilişkin görüşmelere başlandı. 

Fuzul GYO dan Firuzköy e 1.100 konutluk yeni proje geliyor!

FUZUL KAYABAŞI İÇİN DE DÜĞMEYE BASILDI

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, gayrimenkul yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de KAP'ta diğer bir yeni proje olan Kayabaşı ile ilgili açıklama yapıldı. 

Buna göre, Fuzul GYO tarafından, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesindeki arsada 500 konutluk "Kat Karşılığı Sözleşme" aktedilmesine ilişkin görüşmelere başlandığı belirtildi.

Fuzul GYO dan Firuzköy e 1.100 konutluk yeni proje geliyor!

FUZUL GYO'NUN PORTFÖY DEĞERİ 8 MİLYAR 165 MİLYON TL OLDU

Fuzul GYO'nun 2023 yıl sonuna ilişkin yayımlanmış olan gayrimenkul değerleme raporlarına göre, şirketin toplam portföy değeri, yüzde 68,28 yükseldi ve 8 milyar 165 milyon Türk Lirası olarak tespit edildi. Bir önceki değerleme raporlarına göre toplam portföy değeri 4 milyar 852 milyon TL olmuştu.

Şirketi 2023'ün son aylarında Fuzul Topraktan Pendik ve Ispartakule projelerinde satışlarını başlattı. "Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi"nin kullanıldığı Fuzul Topraktan ile Türkiye’de bir ilke imza atıldı ve konut imarlı arsalara topraktan yatırım yapma fırsatı sunuldu. 

Fuzul Topraktan Ispartakule projesinde yüzde 70'lik satış iki saatte tamamlandı.

Fuzul GYO dan Firuzköy e 1.100 konutluk yeni proje geliyor!

Fuzul GYO sadece konut olarak değil turizm alanında da yeni projelere imza atıyor. Fuzul GYO Fatih ve Başakşehir'de yeni oteller açıyor. Fatih Oteli'nin açılış tarihi bu yılın ilk çeyreği olarak açıklandı. Başakşehir oteli için ise ÇED süreci yeni başladı. Otelin, 2025 yılının ortalarında bitirilmesi öngörülüyor. 

Fuzul GYO'dan Kayabaşı'na 500 konutluk yeni proje geliyor!

Fuzul GYO'nun portföy değeri 9 milyar TL'ye koşuyor!

Fuzul GYO'dan Başakşehir'e 188 odalı otel geliyor!


Geri Dön