29 / 04 / 2024

Fuzul GYO'dan Kayabaşı'na 500 konutluk yeni proje geliyor!

Fuzul GYO'dan Kayabaşı'na 500 konutluk yeni proje geliyor!

Fuzul GYO, Başakşehir Kayabaşı'ndaki 500 konutluk yeni projesi için resmen düğmeye bastı. Peki Fuzul GYO Kayabaşı projesinde son durum ne? 



Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kat karşılığı sözleşme aktedilmesine ilişkin görüşmelere başlama bildirimi hakkında açıklama yaptı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, gayrimenkul yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Şirket bugün yeni projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı.

Fuzul GYO tarafından,  İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesinde yer alan arsa üzerinde 500 konutluk "Kat Karşılığı Sözleşme" aktedilmesine ilişkin görüşmelere başlandığı açıklandı. 

Fuzul GYO dan Kayabaşı na 500 konutluk yeni proje geliyor!

Geçtiğimiz günlerde de Fuzul GYO'nun portföy büyüklüğü açıklanmıştı. Şirket tarafından KAP'ta duyurulan rakamlara göre, 2023 yıl sonuna ilişkin yayınlanmış olan gayrimenkul değerleme raporları çerçevesinde; toplam portföy değeri, bir önceki değerleme raporlarına göre 4 milyar 852 milyon Türk Lirası'ndan yüzde 68,28 yükseldi ve 8 milyar 165 milyon Türk Lirası oldu. 

Fuzul GYO, geçtiğimiz yılı 'Fuzul Topraktan' projeleri ile tamamladı. 
Fuzul Topraktan ile  "Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi"yle Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriliyor ve konut imarlı arsalara topraktan yatırım yapma imkanı sunuluyor. 

Fuzul Topraktan Pendik ve Ispartakule projelerinde satışlar yapıldı. Öyle ki Fuzul Topraktan Ispartakule projesinin yüzde 70'inin satışı iki saatte tamamlandı. 

Fuzul, sadece konutta değil turizmde de yatırımlarını hızlandırdı. Geçtiğimiz Aralık ayında İstanbul ili, Fatih ilçesi, Akşemsettin Mahallesi 2028 ada 49 parselde hayata geçirilen  Fatih Oteli'nin bu yılın ilk çeyreğinde faaliyete başlayacağı açıklanmıştı. Otel, 8 katlı olarak ve 47 odalı şekilde inşa edilecek. 

Bunun yanı sıra Başakşehir'de 188 odalı otel için de Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci geçtiğimiz günlerde başladı. Söz konusu ödel 529 milyon 211 bin 304,11 TL'ye mal olacak ve 25 adet süit oda, 2 adet engelli odası ve 161 adet standart odaya yer verilecek. Otelin, 2025 yılının ortalarında tamamlanması planlanıyor.

Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışta! 1,99 faiz oranıyla 36 ay vade!

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

DAP Ataşehir'e onay çıktı! Dev proje satış için gün sayıyor!

Fuzul GYO'nun portföy değeri 9 milyar TL'ye koşuyor!


Geri Dön