19 / 05 / 2024

Fuzul Topraktan Arnavutköy'de kredi kartıyla konut fırsatı!

Fuzul Topraktan Arnavutköy'de kredi kartıyla konut fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Fuzul Holding’in en genç iştirakleri arasında yer alan Fuzul Topraktan'ın yeni projesi Arnavutköy'de peşinatın tamamı kredi kartıyla ödenebiliyor. İşte Fuzul Topraktan Mayıs 2024 kampanyası detayları...



Yeni yatırımlar için düğmeye basan Fuzul Holding’in en genç iştirakleri arasında yer alan Fuzul Topraktan'ın yeni projesinde Mayıs 2024 kampanyası başladı.

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy'de yükselen Fuzul Topraktan projesinde toplam 450 adet konuta yer veriliyor. 6 blok olarak inşa edilen Fuzul Topraktan projesindeki konutlar  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Fuzul Topraktan Arnavutköy projesinde öncelikli olarak arsa payı alınıyor, daha sonra ise inşaat maliyetleri karşılanıyor.

Fuzul Topraktan Arnavutköy de kredi kartıyla konut fırsatı!

FUZUL ARNAVUTKÖY MAYIS 2024 KAMPANYASI

Fuzul Topraktan Arnavutköy projesinde 1 oda 1 salon konutlar için arsa payı 820 bin TL şeklinde açıklandı.

Lansman fırsatları sunulan Fuzul Topraktan Arnavutköy projesinde Mayıs ayına özel olarak peşinatın tamamı kredi kartıyla ödenebiliyor. Ayrıca yüzde 50 peşinat ve 12 ay vade imkanı da sunulan projede peşinatın 250 bin TL'lik kısmı da 3 taksitte ödenebiliyor.

Arnavutköy Deliklikaya bölgesinde hayata geçirilecek olan Fuzul Topraktan Arnavutköy projesinde peyzaj alanları, spor alanı, otopark bulunuyor. 

Web sitesi: https://fuzultopraktan.com.tr/
 

Dedemin üzerine kayıtlı taşınmaz olup olmadığını nasıl ve nereden öğrenebilirim? 

ŞOK 8 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın ŞOK markete iPhone 13 128 GB Midnight Cep Telefonu geliyor!

Zeray Dora Hill 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 


Geri Dön