27 / 04 / 2024

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlıyor!

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlıyor!

Fuzul Holding bünyesinde 2023'te kurulan Fuzul Topraktan, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek aşamalı olarak konut sahibi olmaya imkan sağlıyor. 



 
Fuzul Holding çatısı altında 2023'te faaliyet göstermeye başlayan Fuzul Topraktan, ülkemizde bir ilke imza atarak ’Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’ni hayata geçirdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre söz konusu bu sistem ile gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Fuzul Topraktan, Türkiye’de herkes için ev sahibi olmayı ulaşılabilir kılmayı planlıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre emlak fiyatlarında son senelerde yaşanan artışlar sebebiyle konut sahibi olmanın zorlaşmasına ilişkin alternatif bir çözüm üreten Fuzul Topraktan, orta ve dar gelirli vatandaşlara konut imarlı arsalara yatırım yaparak topraktan konut alma imkanı sağlıyor.

Söz konusu konu ile ilgili olarak önemli değerlendirmeler yapan Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, "Hepimizin artık çok iyi bildiği gibi Türkiye'de arsa ve konut en büyük yatırım aracı şeklinde görülüyor. İnsanların en büyük hayali bir konut sahibi olmak. Ne yazık ki günümüz koşullarında insanlar bu hayallerinden git gide uzaklaşıyor. İşte tam da bu noktada nasıl bir çözüm üretebileceğimizi düşünerek, Türkiye'ye ve milletimize katma değer sağlayacağına inanmış olduğumuz Fuzul Topraktan şirketimizi faaliyete geçirdik. Ülkemizde bir ilke daha imza atmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Fuzul Topraktan şeklinde hayata geçirmiş olduğumuz "Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi" ile hem arsa hem de konut sahibi olmayı mümkün kılıyoruz. Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi ile yatırım değeri yüksek lokasyonlarda konut imarlı arsalara yatırım yapanlar inşaatın tamamlanmasıyla beraber konut sahibi olabilecek” diye konuştu.

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlıyor!

YÜZDE 30 DAHA HESAPLI KONUT ALMA İMKANI

 
Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada konut sahibi olmayı yaklaşık olarak yüzde 30 daha hesaplı duruma Fuzul Topraktan’da arsa yatırımlarının da değer kazandığına değinen Faruk Akbal,  “Vatandaşların sadece kendi payına düşmüş olan inşaat maliyetini karşılayarak arsa üzerinde inşa edilecek konut projesinden Fuzul Topraktan güvencesiyle maliyetine ev sahibi olabilecekler.” dedi.

 
ISPARTAKULE PROJESİNİN LANSMANI 25 KASIM'DA

Yaptığı açıklamada Fuzul Topraktan’ın kısa vadeli gelecek planları ile ilgili de bilgi veren Faruk Akbal, sözlerini şu şekilde tamamladı: “25 Kasım Cumartesi günü Fuzul Topraktan Ispartakule proje alanında "Büyük Satış Lansmanı" yapacağız. 1 oda 1 salonda, 4 oda 1 salona değişen konut seçeneklerinin yer aldığı Ispartakule projemizi satışa çıkaracağız. Yoğun ilgi sebebiyle sadece biletli katılımcıların yer alacağı lansmanda 332 adet konutun arsasının satışını yapacağız. Fuzul Topraktan Ispartakule projemizde sosyal tesisler, açık ve kapalı spor alanları, geniş peyzaj alanları, otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu, 7/24 güvenlik gibi tam donanımlı site yaşamını neredeyse maliyetine sunmuş oluyoruz. Bu heyecan ve motivasyonumuzu koruyarak Fuzul Topraktan’ı Türkiye’nin dört bir tarafında proje üretimi yapar hale getirmeyi planlıyoruz.’’


Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Aşamalı Konut Sahibi Olmak için yatırımcılar ilk olarak, tüm süreçleri belirlenmiş, projelendirilmiş ve Fuzul Topraktan tarafından konut inşaatı gerçekleştirilecek olan bir arsada önce evinin arsa payına sahibi oluyor. Yine verilen bilgilere göre yapılması planlanan konutun önce toprak sahibi olunurken, 2. aşamada da arsa payına düşen konutun inşaat maliyeti taksitler halinde ödeniyor. Konutun inşaat süreçleri de Fuzul Toprak’tan tarafından tamamlanıyor. Böylelikle konut sahibi olmak isteyen kişiler ekstra bir maliyet yüküne katlanmadan daha düşük bütçeyle konut sahibi oluyor.

 

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

Milli Emlak'tan Konya'da taksitle arazi!

Yabancılara en çok konut satılan 10 il!


Geri Dön