29 / 04 / 2024

Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor! Yeni proje!

Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor! Yeni proje!

Firma: Fuzul Yapı

Proje: Fuzul Topraktan Ispartakule

Fuzul Topraktan Ispartakule İstanbul’un son yıllardaki kazanç potansiyeli en yüksek bölgelerinden biri olan Ispartakule bölgesinde yer alıyor. Fuzul Topraktan Pendik ve Fuzul Topraktan Başakşehir’den sonra şimdi de Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor. -



Ispartakule'de yer alan Fuzul Topraktan Ispartakule projesi, hem arsa yatırımı hem de daire yatırımı olarak yatırımcısına yüksek kazanç sağlayacak bir fırsat sunuyor. 

Projenin ilk aşamasında arsa yatırımını yaparak bu değerli bölgede daire getirili arsa sahibi ollunuyor sonrasında ise inşaat maliyetini karşılayarak kendi dairenizin sahibi olma imkanı elde edebileceksiniz.

Fuzul Topraktan Ispartakule projesinde, 55 ila186 metrekare büyüklüğünde arsalar yer alırken toplam konut sayısı 332'dir. 

Fuzul topraktan Ispartakule topraktan yapmış olduğunuz yatırım, değer kazanmaya devam ederken inşaat maliyetini taksitler halinde ödeyerek ev sahibi olmanız için büyük fırsat sunuyor. 

FUZUL TOPRAKTAN ISPARTAKULE FİYAT LİSTESİ 23 KASIM 2023

Ispatakule'de 1+1'de 4+'e kadar alacağınız evin arsa payı 890 bin lriadan başllayan gfiyatlarla: satılıyor.

25 Kasım Cumartesi günü lansmanı yapılacak olan projenin satışları daha yeni başladı ve proje başlangıcı itibariyle 36 ay içerisinde bitmesi planlaıyor 

FUZUL TOPRAKTAN ISPARTAKULE NEREDE? FUZU TOPRAKTAN ISPARTAKULE LOKASYON BİLGİSİ

Fuzul Topraktan Ispartakule projesi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne 4.8 Km,  Atatürk Olimpiyat Stadyumu 2.5 Km, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2.9 Km, Metro İstasyonu 300 M, Emlak Konut Proje Alanı1 Km, Tem Otoyolu 1 Km, İstinye Üniversite Hastanesi 3.2 Km uzaklıkta konumlanıyor. 

CUMARTESİ GÜNÜ FUZUL TOPRAKTAN ISPARTAKULE PROJESİNİN KAPILARI AÇILIYOR!

25 Kasım Cumartesi  Fuzul Topraktan Pendik ve Fuzul Topraktan Başakşehir’den sonra şimdi de Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor.  Fuzul Topraktan Ispartakule projesinin saat 10:00'da Fuzul Topraktan Satış Ofisinde lasmanı gerçekleştirilecek.

WEB: https://fuzultopraktan.com.tr/proje/fuzul-topraktan-ispartakule/

TEL:444 44 06

Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

 

 


projeye sor



Geri Dön