27 / 04 / 2024

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Firma: Fuzul Yapı

Proje: Fuzul Topraktan Pendik

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 



Fuzul Toprak'tan, büyük şehirlerde ev sahibi olmanın zorlaştığı bu dönemde vatandaşlara ekonomik çözümler sunmak için Türkiye’de bir ilke imza atarak ‘’Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’’ ile ev sahibi olmada yepyeni bir dönem başlattı. Fuzul Topraktan’ın Ispartakule ve Başakşehir projelerinin lansman toplantıları yoğun ilgi görmesinin üzerine yoğun talep gelmesiile İstanbul Anadolu Yakasında çalışmalara başlandı. Fuzul Yapı'nın yeni projesi Fuzul Topraktan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında lansmanı gerçekleştirilecek.

HEM ARSA, HEM DE KONUT YATIRIMI!

Hem arsa hem de konut yatırımı olarak yatırımcısına yüksek kazanç sağlayacak bir fırsat sunan Fuzul Topraktan, önce toprak sonra da ev sahibi olma imkanı sunuyor.

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi 2 Blok ve toplam 95 konuttan oluşacak.  Projede  1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Tam donanımlı site yaşamını ekonomik çözümlerle ulaşılabilir kılan  projede vatandaşlar, ''Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’nin'' ilk adımı olan toprak yatırımını yapmalarının ardından inşaat maliyetini taksitler halinde karşılayarak da konut sahibi olabilecek.

Fuzul Toprak tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

LANSMANA ÖZEL 36 AY VADE FIRSATI!

Fuzul Topraktan Pendik projesinin arsa payı 560.000 TL’den başlayan peşinatlarla satışa sunulacak. 36 aya varan vade imkanları ile her bütçeye uygun ödeme planı sunuyor. Projenin inşaatı sözleşme tarihinden itibaren 12 ay sonra başlaması planlanıyor. Projede dairelerin teslimi ise inşaatın başlamasının ardından 36 ay içerisinde yapılması öngörülüyor. 

FUZUL TOPRAK'TAN PENDİK PROJESİ SOSYAL ALANLAR!

Pendik projesinde sosyal yaşam alanları olarak; Açık ve kapalı otopark, ortak alanlar, çocuk oyun alanı, peyzaj alanları gibi tam donanımlı site onakları sunuyor.

Ayrıca Fuzul Topraktan projelerinde site aidatların uygun olması için de ekstra maliyet yükü ortadan kaldırmaya yönelik geliştirmeler yapılıyor. 

Projelerinde enerji tasarrufunu ve sürdürülebilirliği de ön planda tutan şirket, konut sektörüne yepyeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.

FUZUL TOPRAK'TAN PENDİK PROJESİ NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ!

Kadıköy – Sabiha Gökçen metro hattına 300 metre mesafede bulunan  Fuzul Topraktan Pendik  projesi, Gedik Üniversitesine 750 metre, Fuar ve Kongre Merkezi Spor Köyü 3 km, Teknopark 2,7 km, Türk Japon Üniversitesine ise 3 km mesafede konumlanıyor. 

Fuzul Toprak tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

EKONOMİK KONUTLAR ÜRETMEYİ HEDEFLİYORUZ

Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Akbal ekonomik konutlar üretmeyi hedeflediklerini söyleyerek,‘’ Konut ediniminin zorlaştığı bu dönemde vatandaşlarımıza tam donanımlı sitelerde neredeyse maliyet fiyatına ev sahibi olma imkanı sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Projelerimizin büyük bir ilgi görmesi bizim için büyük gurur ve memnuniyet kaynağı.  Yakın zamanda Ispartakule projemizin lansmanını gerçekleştirdik. Projemizin lansmanında toplamda 3.000’in üzerinde katılımcı ağırlayarak yüzlerce talep aldık. Bu projemizde 2 saat içinde arsa paylarımızın yüzde 70’i satıldı.

Gelen yoğun talep nedeniyle Pendik bölgesinde de çalışmalara başladık. İstanbul Anadolu Yakasında da vatandaşlarımızın Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemine yoğun ilgi gösterdiğini görüyoruz. Bölgenin gelişimi ve yatırım potansiyeli açısından değerlendirdiğimizde hem yatırımcılar hem de ev sahibi olmak isteyenler için cazip bir fırsat sunduğumuzu düşünüyorum.

Bu motivasyonla da önümüzdeki dönemde hem ülkemiz için katma değer üretirken hem de orta ve dar gelirli vatandaşlarımıza, kolaylıkla sahip olabilecekleri erişilebilir konutlar sunmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

 

Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlıyor!

projeye sor



Geri Dön