12 / 10 / 2024

Fuzul Topraktan Yeni Esenler görücüye çıktı! 390 konutluk yeni proje!

Fuzul Topraktan Yeni Esenler görücüye çıktı! 390 konutluk yeni proje!

Fuzul Topraktan, "Yeni Esenler" projesini düzenlediği tanıtım toplantısıyla görücüye çıkardı. 62 bin metrekare inşaat alanına sahip proje, 4 blok 390 konuttan meydana geliyor.




Fuzul Topraktan merakla beklenen "Yeni Esenler" projesini gerçekleştirdiği tanıtım toplantısıyla görücüye çıkardı.

Tam donanımlı site yaşamını ekonomik çözümlerle ulaşılabilir kılan Fuzul Topraktan projesinde yatırımcılar, Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi'nin ilk adımı olan toprak yatırımını yapmalarından sonra inşaat maliyetini taksitler halinde karşılayarak da ev sahibi olabilecek.

Paylaşılan detaylara göre konumuyla yatırımcılarına yeşil alan deneyimi sunacak olan Fuzul Topraktan Yeni Esenler projesi, Selçuklu mimarisinin izlerini de taşıyacak.

62 bin metrekare inşaat alanına sahip Fuzul Topraktan Yeni Esenler projesi 4 blok olarak yükselecek. Toplamda 390 konutun yer alacağı projede yatırımcılar 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar olan daire seçeneklerinden faydalanabilecek.

Fuzul Topraktan Yeni Esenler görücüye çıktı! 390 konutluk yeni proje! 

Fuzul Topraktan Yeni Esenler projesinin arsa payı 2 milyon TL’den başlayan peşinatlarla satışa çıkarıldı.

Söz konusu projede, 24 aya varan vade imkanları ile ödeme planları oluşturulurken, projenin inşaat çalışmalarına sözleşme tarihinden itibaren 18 ay sonra başlanacak. Konutların teslimleri de inşaatın başlamasından sonra 36 ay içerisinde yapılacak.

Fuzul Topraktan Yeni Esenler projesi; Yüzme havuzu, spor alanı,  çocuk oyun parkı, yürüyüş alanları, güvenlik, geniş peyzaj alanları sosyal alanlarıyla yatırımcılarına tam donanımlı bir site yaşamı sunarken, ulaşım akslarına olan yakınlığıyla da ön plana çıkıyor.

Yeni Esenler projesi Tekstilkent ve Giyimkent gibi ticari lokasyonların yanı başında Masko, İkitelli OSB, İstoç gibi merkezlere birkaç kilometrelik mesafede yer alıyor. Forum İstanbul, Venezia Mega Outlet ve Mall Of İstanbul gibi alışveriş merkezlerine ise 5-10 dakika uzaklıkta yer alan proje konumuyla da dikkat çekiyor.

Merakla beklenen lansman buluşmasında aynı zamanda Fuzul Topraktan'ın ilk projesi olan Başakşehir'in de canlı bağlantı yoluyla temel atma töreni de yapılırken,, sahneye kurulan inşaat başlangıç butonu ile 82 konutluk arsa payının satışının tamamlandığı projenin inşaat çalışmaları başlatıldı.


KONUT SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER İÇİN ALTERNATİF BİR MODEL HAYATA GEÇİRDİK

Yapılan açıklamada törendeki konuşmasına yer verilen Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, kendileri için oldukça mutlu ve gururlu bir gün olduğunu söyledi.

Faruk Akbal açıklamasında bir taraftan "Yeni Esenler" projesini yatırımcılarıyla buluştururken, diğer taraftan da ilk projeleri olan Başakşehir'in inşaat başlangıç törenini gerçekleştirmiş olduklarını söyledi.

Fuzul Topraktan olarak, kısa sürece pek çok önemli işlere imza attıklarını belirten Faruk Akbal, şöyle konuştu: "'Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi' ile konut sahibi olmak isteyenleri için alternatif bir model hayata geçirdik. Bugüne kadar bin 500'ün üzerinde konutun arzını gerçekleştirip,  bin 100 konutun da arsa payının satışlarını tamamladık. Yatırımcılarımızdan gelen talep üzerine 1 sene gibi bir sürede 6 proje geliştirmemiz de bu konuda doğru yolda olduğumuzun en büyük ispatıdır. İlk günkü yatırım ve değer üretme motivasyonumuzla çalışmalarımızı vites düşürmeden sürdüreceğiz.”

 

İslam Memiş gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!

Tuzla'da 174 bin metrekarelik yeşil alanın imara açılmasına mahkemeden 'dur' kararı!

Galatasaray Adası'nın değeri 1.6 milyar TL oldu! Ada satılacak mı? 


Geri Dön