06 / 05 / 2024

FuzulEv, Zincirlikuyu'da 2 yeni bina aldı!

FuzulEv, Zincirlikuyu'da 2 yeni bina aldı!

Tasarruf finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, sektördeki otuzuncu senesini İstanbul Zincirlikuyu'da aldığı iki binayla taçlandırdı. FuzulEv, genel müdürlüğünü İstanbul’un en seçkin bölgelerinden olan Zincirlikuyu’ya taşıyor.



Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından geçtiğimiz senenin Temmuz'unda İntibak Planı’nın onaylanmasından sonra sağlam defa daha ispatlayan FuzulEv, güçlü ve istikrarlı büyümi de sürdürüyor. 

Öyle ki salgın şartlarının getirdiği zorluklara karşın iş yapış biçimlerindeki değişimlere entregre olabilen FuzulEv, bu süreçte müşteri portföyünün ve iş hacminin de büyümesiyle yükselen faaliyetlerini daha da verimli devam ettirmek amacıyla Genel Müdürlüğünü büyütme kararı aldı. 

FuzulEv, Zincirlikuyu’ya Taşınıyor

Çeyrek asrı geçen bir süredir tasarruf finansman sektöründe hizmet sağlayan FuzulEv, genel müdürlüğünü İstanbul’un en seçkin bölgelerinden olan Zincirlikuyu’ya taşıyor. Bütün ana arterlerin, köprü yollarının, metronun ve alışveriş merkezlerinin kesişme noktasında konumlanan yeni Genel Müdürlük binasına taşınma işleminin de Şubat'ta tamamlanması hedefleniyor.

FuzulEv, Zincirlikuyu da 2 yeni bina aldı!

FuzulEv, art arda sıralanmış 2 bloktan meydana gelen yeni genel müdürlük binasında çalışanlarına; yüksek konfor ile donatılmış yepyeni bir çalışma deneyimi sunmak için hazırlık yapıyor. Uzun seneler boyunca Akbank akademi binası olarak hizmet sunan bina, artık FuzulEv Genel Müdürlüğü'ne ev sahipliği yapacak. 

Akbal: “Yeni Düzenin Hedeflerimizin Destekleyicisi Olacağını Düşünüyorum”

Yeni genel müdürlük binasının taşınma sürecine ilişkin açıklamalar yapan FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, uzun zamandır bu çalışmanın hazırlığı içerisinde olduklarına dikkat çekti. Faaliyette bulundukları bütün sektörlerde fark yaratmayı kendilerine ilke edindiklerine vurgu yapan Eyüp Akbal, sürdürülebilir verimlilik için gelişen organizasyon yapısını desteklemek için Genel Müdürlük binasını taşıma kararı aldıklarının altını çizdi. Akbal sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Ofislerimiz, evimizden sonra en fazla zaman geçirdiğimiz mekanlar… Dolayısıyla bu yeni düzenin orta ve uzun vadede gerçekleştirmeyi planladığımız büyüme ve gelişim hedeflerimizin destekleyicisi olacağını düşünüyorum. Taşınma ile ortak çalışmamızın çok daha verimli olmasını sağlayacağız.”

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı!


Geri Dön