03 / 05 / 2024

Fyub Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Fyub Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 185 bin TL sermaye bedeli ile Aıgul Shaıdullına tarafından kuruldu.



Fyub Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 185 bin TL sermaye bedeli ile Aıgul Shaıdullına tarafından kuruldu.

Fyub Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
1) Şirket; finansal, organizasyon, pazarlama ve yönetim konularında danışmanlık yapabilir. Komisyon karşılığı olarak yurtiçinde ve yurtdışında her türlü gayrimenkul alımını satımını ve pazarlamasına aracılık etmek bunlarla ilgili yurt içinde ve yurt dışında bayilikler ve acenteler oluşturmak başka firmaların bayisi ve acentesi olmak. İştigal konuları ile ilgili olarak her türlü menkul mal ve gayrimenkul malları iktisap edebilir , işletir, kiralar, kiraya verir. 2) Yurtiçi ve Yurtdışında şirket amaç ve konusuna giren alanlarda danışmanlık, temsilcilik, mümessillik almak, resmi ve özel kişi, kurum ve kuruluşlara ajans hizmetleri vermek, organizasyonlarını yapmak, imaj inşa faaliyetlerini üstlenmek. 3)Finansal danışmanlık, Yönetim Danışmanlığı, Üretim Danışmanlığı, İnsan Kaynaklar Danışmanlığı, Pazarlama Danışmanlığı, Satın Alma Danışmanlığı , Ar-Ge Danışmanlığı, İdari Yönetim Danışmanlığı, Uluslararası işlemler Danışmanlığı, Bilim Danışmanlığı, Fizibilite ve Plan Hazırlama Danışmanlığı, Anahtar Teslim Fabrika Kurulumu ve Makine Yerleşimi Danışmanlığı, Eğitim Danışmanlığı, Hibe ve Fon Danışmanlığı, Proje Yönetimi Danışmanlığı, Marka ve Patent Danışmanlığı yapmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler
 


Geri Dön