Konut

G Plus Evleri Güneşli'de teslimler 15 Kasım'da başlıyor!

Mar Yapı tarafından Güneşli’de inşa edilen G Plus projesinin ilk etabında anahtar teslimler başlıyor. İnşaatı tamamlanan projede 15 Kasım itibariyle daireler sahiplerine teslim edilmeye başlanacak...


Mar Yapı tarafından emlak piyasasının yükselen değeri Güneşli’de hayata geçirilen G Plus projesinin ilk etabı tamamlandı. İnşaatı biten ilk kulede 15 Kasım 2012 tarihi itibari ile daire teslimlerine başlanacak.



Kentin en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Güneşli’de şehrin içinde konforlu bir yaşama merhaba demeye hazırlanan G Plus sakinleri yeni yılda yeni bir yaşama başlamanın ayrıcalığını yaşayacak.  

  


Mart 2011 tarihinde temelleri atılan G Plus ilk etabındaki konutların tamamının satışı gerçekleşirken daireler bu süre içerisinde yüzde 42 oranında prim yaptı. G Plus’ın gördüğü yoğun ilgi karşısında Nisan 2012’de ikinci etabına başlanan projenin inşaatı ise hızla devam ediyor.  Rezidans, otel ve alışveriş arkadının bulunduğu ikinci kulede yer alan G Plus at Divan Residence’deki konutların da yüzde 95’inin satışı gerçekleşti. 


 www.gplus.com.tr